Κωλοτούμπες “Καμμένων”: Δήλωναν ότι θα καταψηφίσουν την προκλητική διάταξη για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ – Τελικά την ψήφισαν!

Κωλοτούμπες “Καμμένων”: Δήλωναν ότι θα καταψηφίσουν την προκλητική διάταξη για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ - Τελικά την ψήφισαν!

Μια τραγελαφική κατάσταση, ενδεικτική της πολιτικής γελοιότητας, της αδίστακτης ψηφοθηρίας και εξουσιολαγνείας του θνησιγενούς μορφώματος του Π. Καμμένου καταγράφει με σχόλιό της η εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Πρωταγωνιστής αυτής της νέας πολιτικής κωλοτούμπας ήταν ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας το έπαιζε “επαναστάτης” και δήλωσε στους διαδρόμους της Βουλής ότι δεν θα ψηφίσει την διάταξη για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Γεωργίου.

48 ώρες μετά βέβαια ξεφτιλίστηκε (έχουν πάθει ανοσία στην κωλοτούμπα και την ξεφτίλα), καθώς δήλωσε ένα μεγαλοπρεπές “ναι” στο εν λόγω νομοσχέδιο και ψήφισε την συγκεκριμένη διάταξη, μιλώντας ως εισηγητής των Ανέλ στην αρμόδια επιτροπή.

Από την μια στηρίζουν την εθνομηδενιστική κυβέρνηση και ψηφίζουν όλα τα ανθελληνικά και μνημονιακά μέτρα και από την άλλη θέλουν να το παίζουν και επαναστάτες…

Διαβάστε επίσης: Γ. Γερμενής: Πρόκληση η αποπληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α. Γεωργίου για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kwlotoumoa-twn-anel-dikastikh-apozhmiwsh-gewrgiou#ixzz4oGIuLghp

Comments Off on Κωλοτούμπες “Καμμένων”: Δήλωναν ότι θα καταψηφίσουν την προκλητική διάταξη για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ – Τελικά την ψήφισαν!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.