Κωνσταντίνος Μελιγκώνης: Η Ελλάδα της Τιμής και του Καθήκοντος

Κωνσταντίνος Μελιγκώνης: Η Ελλάδα της Τιμής και του Καθήκοντος

Η Πατρίδα θρήνησε την απώλεια ενός ακόμα Καταδρομέα, του Λοχία αλεξιπτωτιστή Κωνσταντίνου Μελιγκώνη, ο οποίος με πνεύμα θυσίας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης.

Τον Καταδρομέα αποχαιρέτησαν χθες οι Συνάδελφοί του, ενώ η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη σε όσους ακόμα η καρδιά τους ραγίζει για μια Ελλάδα που χάνεται μέσα στην απέραντη μετριότητα και στο πνεύμα του ραγιαδισμού που δηλητηριάζει την συλλογική συνείδηση του Λαού μας.

Ενός Λαού που βομβαρδίζεται καθημερινά από τηλεσκουπίδια και που λιώνει τους καναπέδες για να παρακολουθήσει το Big Brother. Ενός Λαού που δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την μπάλα και τους celebrities από τα εθνικά μας ζητήματα. Ενός Λαού που κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να αποδεχτεί την σκληρή του μοίρα και να μην αντιδρά για τίποτα.

Ζούμε στην εποχή του τίποτα άλλωστε και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Άνδρες σαν τον Μελιγκώνη, Άνδρες του Καθήκοντος και της Τιμής που ζουν και πεθαίνουν με έναν εντελώς διαφορετικό κώδικα αξιών, στην κορυφή του οποίου υπάρχει Η ΠΑΤΡΙΔΑ, η γη των Πατέρων μας.

Την πατρώα γη που ορκίζονται να υπερασπίζονται με το Αίμα τους οι Καταδρομείς με το εθνόσημο στο στήθος και την ξεπουλάνε με τόση ευκολία οι γραικύλοι στο όνομα της «προόδου» και της (δικής τους) ευμάρειας.

Σε ευχαριστούμε για όλα Λοχία.

Comments Off on Κωνσταντίνος Μελιγκώνης: Η Ελλάδα της Τιμής και του Καθήκοντος

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.