Κόκκινη Χούντα: Η Ελλάδα κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση στέλνει εισαγγελείς στους αγρότες!

Κόκκινη Χούντα: Η Ελλάδα κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση στέλνει εισαγγελείς στους αγρότες!

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας και διαχέονται σε όλη την ελληνική επικράτεια προκαλώντας ένα πρωτοφανές χάος, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προχωρά μέσω της δικαστικής εξουσίας σε μια κίνηση η οποία στρέφεται ευθέως κατά των αγροτών και των δίκαιων κινητοποιήσεών τους!

Συγκεκριμένα, με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη προς τους εισαγγελείς όλης της χώρας ζητείται η παρέμβασή τους με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να σπάσουν τα αγροτικά μπλόκα. Η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προς τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών, έχει ως εξής:

«Προς τους κ.κ. Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας και δι’ αυτών στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφερείας τους

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο του αποκλεισμού της κυκλοφορίας σε δημόσιες οδούς από  τους συμμετέχοντες κλπ. στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Η συμπεριφορά αυτή, όπως γνωρίζετε, συνιστά κατ’ αρχάς την αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών (άρθρο 292 ΠΚ, όπως ισχύει). Η πρόβλεψη του εγκλήματος αυτού, το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως, έγινε για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας των κάθε είδους συγκοινωνιακών εγκαταστάσεων, που προορίζονται για κοινή χρήση, ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο και θεωρούνται κοινωνικά αγαθά σημαντικής αξίας.

Θεωρώ υποχρέωσή μου, να υπομνήσω σε εσάς το αυτονόητο καθήκον σας για παρέμβασή σας, με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, με σκοπό, αφενός τη βεβαίωση του πιο πάνω εγκλήματος, ενδεχομένως δε και άλλων εγκλημάτων, και αφετέρου την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους».

Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη κίνηση συνιστά την εκδικητική, σταλινική απάντηση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ (με την ανοχή φυσικά της ΝΔ), στην άρνηση των αγροτών να συμφωνήσουν με τα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα τα οποία θα θέσουν την ταφόπλακα του ελληνικού αγροτικού κόσμου.

Έλληνες Αγρότες, συνταχθείτε στις τάξεις του μοναδικού Λαϊκού Κινήματος, της Χρυσής Αυγής: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokkinh-chounta-h-ellada-katelhfthh-apo-lathrometanastes-kai-h-kubernhsh-st#ixzz416Kzc51b

Comments Off on Κόκκινη Χούντα: Η Ελλάδα κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση στέλνει εισαγγελείς στους αγρότες!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.