Λίγες ώρες πριν την πτώση του ελικοπτέρου: Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία ο Καμμένος – Αποδοχή κοινών περιπολιών στο Αιγαίο!

Λίγες ώρες πριν την πτώση του ελικοπτέρου: Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία ο Καμμένος – Αποδοχή κοινών περιπολιών στο Αιγαίο!

Λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό με την πτώση του Augusta Bell και τον θάνατο τριών Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, μία τραγική συγκυρία λάμβανε χώρα στις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον ΥΠΕΘΑ, Πάνο Καμμένο.

Εκεί συζητήθηκε η πρόταση για ΝΑΤΟϊκή συμβολή και κοινές περιπολίες στο Αιγαίο με πρόσχημα το λεγόμενο «προσφυγικό». Είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η πρόταση συνιστούσε εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, αφού εν τέλει αυτές οι κοινές περιπολίες θα γινόντουσαν μεταξύ της ελληνικής ακτοφυλακής και της τουρκικής, που είναι άλλωστε χώρα «σύμμαχος» στο ΝΑΤΟ.

Λίγη ώρα πριν πέσουν στο καθήκον, λοιπόν, οι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, ο Πάνος Καμμένος από τις Βρυξέλλες δήλωνε ότι η πρόταση για ΝΑΤΟϊκή παρέμβαση, δηλαδή για εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας «μας βρίσκει σύμφωνους, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στα χωρικά ύδατα της χώρας και όχι παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας».

Οι μέρες θυμίζουν εντόνως τα τραγικά περιστατικά του Ιανουαρίου του 1996, με τη μόνη διαφορά ότι το «ευχαριστούμε τους αμερικανούς», προηγήθηκε κατά λίγες ώρες της τραγωδίας και έγινε «ευχαριστούμε τους γερμανούς» από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paredwse-thn-ethnikh-mas-kuriarchia-o-kammenos-kai-h-anthellhnikh-kubernhsh#ixzz3zqzUflto

Comments Off on Λίγες ώρες πριν την πτώση του ελικοπτέρου: Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία ο Καμμένος – Αποδοχή κοινών περιπολιών στο Αιγαίο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.