Λογοκρισία παντού: Έκοψαν ραδιοφωνική εκπομπή στην Γερμανία, επειδή προέβαλε θέσεις της Χρυσής Αυγής

Επιστολή του παρουσιαστή της εκπομπής ‘Αγι Οικονομόπουλου στην Χρυσή Αυγή

agisΑγαπητοί Συναγωνιστές/Συναγωνίστριες

Όπως κάθε φωνή ελεύθερη στις μέρες μας που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των νεοταξιτών, έτσι και η δική μου έπρεπε να φιμωθεί… Χτες λοιπόν ξαφνικά παύτηκε από τον σταθμό GR4U η ραδιοφωνική εκπομπή «Ελλήνων Γνώμες». Η πρόφαση γελοία. Τα αίτια βαθύτερα!! Το προφανές είναι ότι επειδή είχα το θάρρος και μιλούσα πατριωτικά κάνοντας συνεχείς αναφορές για το κίνημα «Χρυσή Αυγή» και δεν το προσφωνούσα ως «Νεοναζιστικό Κόμμα Ελλάδος» όπως έχει δοθεί εντολή από το Γερμανικό ΕΣΥΕΑ ( το επίσημο όργανο δημοσιογράφων) αλλά και από την διεύθυνση προγράμματος…

Έφυγα στην κυριολεξία κακήν κακώς ύστερα από μια ανοδική και πετυχημένη πορεία 4 χρόνων… Τέσσερα χρόνια γεμάτα Ελλάδα, τέσσερα χρόνια με τραγούδια πατριωτικά που υμνούσαν την κοιτίδα του πολισμού Ελλάς. Την χώρα που έδωσε τα φώτα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Τέσσερα χρόνια ραδιοφωνικής αντίστασης σε όλους εκείνους τους πατριδοκάπηλους Γραικύλους. Η παύση της εκπομπής μου είναι ένα ακόμα πολεμικό παράσημο στο στήθος μου. Η Εκπομπή «Ελλήνων Γνώμες» που μεταδιδόταν 20:00 με 22:00 ώρα κεντρικής Ευρώπης και 21:00 με 23:00 για Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Λευκωσία παίρνει τέλος στον σταθμό GR4U. Η αναφορά σε ώρα Κωνσταντινούπολης ήταν και είναι μέχρι στιγμής μια παγκόσμια πρωτοτυπία… Γιατί βλέπετε η Κωνσταντινούπολη πιστεύουμε είναι μια αλύτρωτη Ελληνική Πρωτεύουσα.

Επειδή όμως οι Ιδέες δεν πεθαίνουν…
Επειδή ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς…
Επειδή εγώ ως δημιουργός της εκπομπής «Ελλήνων Γνώμες» και η ομάδα μου είμαστε φανατικοί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές…
Επειδή καταφέραμε να ενώσουμε μέσα σε 4 χρόνια όλες εκείνες τις Ελληνικές φωνές της διασποράς…
Δεν το Βάζουμε κάτω…

Στα σχέδιά μας είναι να φτιάξουμε δικό μας πατριωτικό ραδιοσταθμό εδώ στην Γερμανία και η εκπομπή «Ελλήνων Γνώμες» να ακουστεί και πάλι στον αέρα.
Ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια. Έλληνες Πατριώτες ψηλά το κεφάλι!! Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά η Νίκη λαμπρή.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΠΗΓΗ

Comments Off on Λογοκρισία παντού: Έκοψαν ραδιοφωνική εκπομπή στην Γερμανία, επειδή προέβαλε θέσεις της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.