Μάχεται σθεναρά για την ζωή του ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας

Κρίσιμη η κατάσταση του βαριά τραυματισμένου από την δολοφονική ενέργεια στο Ν. Ηράκλειο.

O Αλέξανδρος Γέροντας παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μία εβδομάδα μετά τον βαρύ τραυματισμό του από τη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών έξω από το γραφείο τoυ Λαϊκού Συνδέσμου στο Ηράκλειο και την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Οι πρώτες τέσσερις κρίσιμες μετεγχειρητικές ημέρες για τον ασθενή κύλησαν χωρίς επιπλοκές, ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα ο ασθενής εμφάνισε φλεγμονή στον πνεύμονα –όπου σημειωτέον είχε υποστεί τριπλή ρήξη ενώ είχε σπάσει και το διάφραγμα. Οι θωρακοχειρουργοί με τους εντατικολόγους του νοσοκομείου αποδύονται σε έναν αγώνα για την αντιμετώπισή της επιπλοκής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η κατάσταση είναι δύσκολη με δεδομένο ότι ο ασθενής βρίσκεται και σε μηχανική αναπνευστική υποστήριξη, η οποία αποτελεί σε κάθε περίπτωση μια δυνητική δίοδο μικροβίων στον οργανισμό του, ενώ απομακρύνεται για τις επόμενες ημέρες και μέχρι την αντιμετώπιση της φλεγμονής η αποσωλήνωση του 29χρονου. Ο Αλέξανδρος Γέροντας όμως έχει αποδείξει ότι μάχεται σθεναρά.

Οι προσευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση είναι μαζί του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/machetai-sthenara-gia-thn-zwh-tou-o-sunagwnisths-alejandros-gerontas#ixzz2k5LrQUp5

Comments Off on Μάχεται σθεναρά για την ζωή του ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.