Μέχρι και η Αλβανία κλείνει τα σύνορά της! Μόνο η Ελλάδα παραμένει ξέφραγο αμπέλι

Μέχρι και η Αλβανία κλείνει τα σύνορά της! Μόνο η Ελλάδα παραμένει ξέφραγο αμπέλι

Μέχρι και την χλεύη των αλβανών εισπράττει η ανεκδιήγητη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που τηρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι η χώρα του θα κρατήσει κλειστά τα σύνορά της για τους πρόσφυγες, επειδή «δεν έχουμε ούτε την δύναμη ούτε την ψευδαίσθηση να σώσουμε τον κόσμο, την ώρα που άλλοι κλείνουν τα σύνορά τους», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Θα μπορούσε, βεβαίως, κάποιος να του θυμίσει ότι στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν κατέρρευσε το κομμουνιστικό καθεστώς της Αλβανίας, περίπου 1.000.000 συμπατριώτες του έφυγαν από την χώρα του, με παραπάνω από τους μισούς να έρχονται στην Ελλάδα. Επί του προκειμένου, όμως, ο Ράμα πράττει το αυτονόητο για την ασφάλεια της πατρίδας του. Κλείνει τα σύνορα για να προστατεύσει την ηρεμία στην Αλβανία, καθώς μπορεί να δηλώνει «σοσιαλιστής», αλλά είναι προφανές ότι δεν διακατέχεται από τα εθνομηδενιστικά, πολυπολιτισμικά και φιλολαθρομεταναστευτικά αισθήματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι διάφορες ανοησίες περί προσφύγων που «λιάζονται και μετά εξαφανίζονται» και οι ακόμη μεγαλύτερες ανοησίες διαφόρων αργόσχολων και περιθωριακών για «ανοιχτά σύνορα», «άσυλο σ’ όλους» κτλ. δεν έχουν επηρεάσει (ούτε) την αλβανική κυβέρνηση, με τους εδώ απίθανους τύπους, που κυβερνούν με την αυτοπεποίθηση, την σιγουριά και την ψυχραιμία ενός μεθυσμένου, να έχουν σαφή σκοπό να εκτελέσουν τα σχέδια των εντολέων τους από το εξωτερικό και σε συνδυασμό με τις δικές τους ξεπερασμένες και εθνικά επικίνδυνες ιδεοληψίες τους να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, με ευρύτερο και μακροπρόθεσμο σκοπό να μεταμορφωθεί ο ομοιογενής Λαός της Ελλάδος σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό αλλοδαπών από κάθε μεριά της υφηλίου. Ακόμη και η Αλβανία γυρίζει την πλάτη της στην ολέθρια πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αφήνοντας τους εδώ υποδυόμενους τους κυβερνόντες ως εκφραστές ενός εθνικά επικίνδυνου μοναδικού προνομίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-wra-pou-h-patrida-mas-echei-ginei-jefrago-ampeli-mechri-kai-h-albania-k#ixzz41Ze8lUGB

Comments Off on Μέχρι και η Αλβανία κλείνει τα σύνορά της! Μόνο η Ελλάδα παραμένει ξέφραγο αμπέλι

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.