Μέχρι και ο Χαρδαβέλλας κράζει τους σκευωρούς: “Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;”

Όταν ο δημοσιογράφος που πανηγύρισε έξαλλα τις πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών Παππά και Λαγού, φτάνει σε σημείο να χλευάζει την κυβέρνηση και τις αντισυνταγματικές της μεθοδεύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την εξαπόλυση της αντιεθνικιστικής εκστρατείας, τότε τα πράγματα διαγράφονται εξόχως δυσοίωνα για τους άλλοτε λαλίστατους πολιτικούς απατεώνες Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και Βορίδη.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει την εμπάθειά του προς τη Χρυσή Αυγή. Η δε αρθρογραφία του κατά ενός νομίμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες και σήμερα υποστηρίζουν εκατομμύρια Ελλήνων, υπήρξε σε πολλές περιπτώσεις κατάπτυστη. Εντούτοις,η μεγαλύτερη τιμωρία του, δεν είναι άλλη από την αυτογελοιοποίησή του, καθώς πλέον, όντας προδομένος από τις προσδοκίες και εξαγγελίες του αντισυνταγματικού τόξου, υποχρεώνεται να αλλάξει ρότα, στα όσα άθλια καταλόγισε στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σε βαθιά απόγνωση από την αδυναμία των αρχών να παρουσιάσουν τα ενοχοποιητικά εκείνα στοιχεία, τα οποία θα “έδεναν” τις πολιτικές διώξεις καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου η κυβέρνηση των νεογενίτσαρων του μνημονίου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποφασίζει να ξεσπάσει κατά των επίορκων. «Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;», ρωτά ο Κώστας Χαρδαβέλλας τον εαυτό του, τους «έγκριτους» και «αντικειμενικούς» συναδέλφους του και τέλος τους νοσηρούς εγκεφάλους που εκτέλεσαν την κυβερνητική δέσμευση προς τα ξένα κέντρα εξουσίας.

Υποχρεώνεται να ομολογήσει την παταγώδη αποτυχία του ίδιου, του υπόλοιπου δημοσιογραφικού οχετού και των ξενόδουλων πολιτικάντηδων γράφοντας: «ας το πάρουμε χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή δεν χτυπιέται ούτε με συλλήψεις στελεχών της, ούτε με απομόνωσή της στη βουλή, ούτε (το κυριότερο) με δολοφονίες νέων ανθρώπων από ανεγκέφαλους εξτρεμιστές εγκληματίες. Χτυπιέται με σοβαρή πολιτική και υπεύθυνες πράξεις της πολιτείας, αλλιώς οι συλλήψεις και οι πομφόλυγες περί εγκληματικής οργάνωσης γίνονται μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου».

Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος του οποίου οι προσδοκίες για εξάλειψη της Χρυσής Αυγής γκρεμίστηκαν όπως τα κάστρα στην άμμο: «Πού είναι αλήθεια το φοβερό και τρομερό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που μας πιπίλιζαν το μυαλό επί μέρες ότι το βρίσκουν από στιγμή σε στιγμή; Τρίχες. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει τίποτα εκτός από κάτι κοντάρια, κάτι σιδερογροθιές και μερικά σκουριασμένα όπλα. Πού είναι αλήθεια η αποκάλυψη ονομάτων όλων αυτών των σκοτεινών τύπων που χρηματοδοτούν δήθεν τη Χρυσή Αυγή; Τρίχες και εδώ. Πού είναι τα φοβερά σχέδια προετοιμασίας μεγάλων εγκληματικών ενεργειών από τους χρυσαυγίτες που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία σχεδόν τα είχαν βρει; Τρίχες και εδώ».

Με τις τρίχες τις οποίες τώρα επιτέλους διαπιστώνει όμως, σπίλωνε και κατασυκοφαντούσε επί ενάμιση μήνα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Η αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαψε. Πονηρός γαρ ο κύριος Χαρδαβέλλας, δεν αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες από τη λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, στην οποία επιδόθηκε επί μακρύ χρονικό διάστημα, αλλά τις μεταθέτει στην κυβέρνηση των ανδρείκελων, που την εκτέλεσαν με αυτό το φαιδρό τρόπο. Κάτι το οποίο θα αρχίσουν αργά και μεθοδικά να πράττουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, προκειμένου να περισώσουν ότι μπορούν από την δημοσιογραφική τους «αξιοπιστία» και για να αποφύγουν τη χλεύη του Ελληνικού Λαού, η οποία ήδη εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.

Η Χρυσή Αυγή είχε εξ αρχής επισημάνει προς τον Ελληνικό Λαό, πως η επιχείρηση της κυβέρνησης ήταν μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία, η οποία εκτελέστηκε κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως, δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, διότι είναι καθαρό σαν διαμάντι! Ως εκ τούτου, ο κύριος Χαρδαβέλλας που πλέον αναγνωρίζει αυτή την πραγματικότητα, θα υποχρεωθεί να δει -πέρα από τη δικαίωση του Αρχηγού και των βουλευτών Παππά και Λαγού που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι- και την πολιτική καταβαράθρωση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Αθανασίου και Βορίδη, που πρωτοστάτησαν στην συνταγματική εκτροπή.

Και να είναι βέβαιος ο κύριος Χαρδαβέλλας πως τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες συγκεκριμένων κυβερνητικών παραγόντων είναι άφθονα, εν αντιθέσει προς τους ψευδομάρτυρες και χαλκευμένα έγγραφα που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση των ξενόδουλων για να «εξαλείψει» τη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mechri-kai-o-chardabellas-krazei-tous-skeuwrous-pou-einai-ta-opla-ths-chrus#ixzz2l2m3GmXV

Comments Off on Μέχρι και ο Χαρδαβέλλας κράζει τους σκευωρούς: “Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.