Μέχρι τις ακτές της Κύπρου έφτασε τουρκικό πολεμικό πλοίο! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ΕΛΑΜ

Αποκλειστικές φωτογραφίες που έφτασαν στη κατοχή της ειδησεογραφικής ομάδας της ιστοσελίδας μας elamcy.com, από σήμερα το πρωί (9/5/19), δείχνουν ότι πλοίο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού έπλεε ανοικτά του Πύργου Τηλλυρίας, λίγα μέτρα μακριά από τις ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται αμείωτη, με την κυβέρνηση να παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση στην Τουρκία. Αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της τουρκικής προκλητικότητας και τι άλλο χρειάζεται να πράξει η Τουρκία για να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά η κυβέρνηση, μήπως να σταθμεύσει το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό στο λιμανάκι της Πάφου και να κατέβουν για καφέ;

Είναι καιρός η κυβέρνηση να αλλάξει τακτική, αφού με υποχωρήσεις και λυκοφιλίες δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα ιστορικά δίκαια της πατρίδας μας και να ανακόψουμε την τουρκική προκλητικότητα.

Βλέπουμε που οδηγεί η εμμονή της κυβέρνησης και του Υπουργού Εξωτερικών να στηρίζουν την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρώπη. Παράλληλα, εξίσου αδιέξοδη είναι η πολιτική που ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα απέναντι στη Τουρκία, καθώς από τη μία το ΑΚΕΛ προσβλέπει σε σχέσεις «καλής γειτονίας», ενώ η ευρωομάδα που συμμετέχουν το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ στήριξε την τελωνειακή ένωση της Τουρκίας με την ΕΕ.

Μόνο σε μια Εθνικιστική Ευρώπη θα μπορέσει η Τουρκία να έχει πραγματικά ασύμφορο κόστος, με τερματισμό της ενταξιακής της πορείας, εμπάργκο όπλων από τα κράτη μέλη της ΕΕ, επιβολή οικονομικών κυρώσεων και αποκοπή κάθε μορφής χρηματοδότησης προς της Τουρκία και το Ψευδοκράτος.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokleistiko-mechri-tis-aktes-ths-kuprou-eftase-tourkiko-polemiko-ploio#ixzz5ncNPfphS

Comments Off on Μέχρι τις ακτές της Κύπρου έφτασε τουρκικό πολεμικό πλοίο! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ΕΛΑΜ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.