Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο – Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!

Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο - Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!

Δύο και πλέον βδομάδες και ακόμα αναμένουμε να σπάσει την σιωπή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με τους δολοφονημένους Συναγωνιστές από αριστερούς τρομοκράτες, την 1η Νοεμβρίου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Από ότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ για μία τέτοια δήλωση. Αυτό, βεβαίως, αποτελεί παράπτωμα του Προέδρου, αφού η στάση του αποδυναμώνει την καταδίκη της βίας «από όπου και αν προέρχεται» που διατρανώνει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αφού γίνεται εμφανές ότι ο ίδιος ο ανώτατος άρχων δεν έχει καταδικάσει ακόμα την τρομοκρατική επίθεση των αριστερών δολοφόνων.

Προς στιγμή, μάλιστα, φοβηθήκαμε ότι ο κ. Παπούλιας έπαθε αφωνία, όμως αυτό πάλι καλά δεν ισχύει, αφού έκανε δηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Ας τις παρακολουθήσουμε:

«Πέρασαν 40 χρόνια κι ακόμα προκαλεί συγκίνηση και δέος η εικόνα των άοπλων μπροστά στα τανκ. Ο τρόπος με τον οποίο διεκδίκησαν την ελευθερία όλων μας και πήραν πάνω τους τη συλλογική υπόθεση είναι βαθιά διδακτικός. Ο αγώνας τους ήταν αποφασιστικός και δυναμικός αλλά ειρηνικός, δεν προέταξαν βία, υπέστησαν βία, έδωσαν μια ηρωική μάχη για τη δημοκρατία, η οποία αποτελεί και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, κατάφεραν να κερδίσουν παλλαϊκή αποδοχή και τον σεβασμό κάθε πολίτη

Στρέφοντας την προσοχή μας στην τρέχουσα επικαιρότητα έχουμε να κάνουμε έναν σχολιασμό των λεγομένων του Προέδρου με το νου μας στην σημερινή συγκυβέρνηση του μνημονίου. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό παιδί στην Παλαιστίνη εμπρός από ένα ισραηλινό τανκ, μαχόμενο και αυτό για την ελευθερία. Όμως την στιγμή που μιλάμε η συγκυβέρνηση ακολουθεί τις εντολές των ίδιων που κατεύθυναν το συγκεκριμένο τανκ εναντίον του παιδιού και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν στρατηγικό άξονα με το Ισραήλ.

Στην δεύτερη φωτογραφία, που όλοι μας γνωρίζουμε, βλέπουμε έναν νέο εμπρός από μία τεθωρακισμένη φάλαγγα των κομμουνιστών στην πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση του μνημονίου άγεται και φέρεται από κομμουνιστές δημοσιογράφους, οι οποίοι φτάνουν μέχρι του σημείου να μετατρέπουν τις φαντασιοπληξίες του σε «πορίσματα», προκειμένου να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhnuma-papoulia-gia-polutechneio-gia-tous-dolofonhthentes-sunagwnistes-akom#ixzz2kwkk0VAR

Comments Off on Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο – Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.