Μανώλης Κοττάκης: Το βρόμικο παιχνίδι με το διεθνές δίκαιο

Μανώλης Κοττάκης: Το βρόμικο παιχνίδι με το διεθνές δίκαιο

Θέλουν να δώσουν εθνική κυριαρχία 

Υπάρχουν, ευτυχώς, στην Ελλάδα ακόμα φωνές που αντιστέκονται, που διαθέτουν εθνικό φρόνημα, ασχέτως κομματικών και πολιτικών επιλογών τους. Η χώρα ευρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Θέλουν να δώσουν εθνική κυριαρχία και αυτό είναι πολύ ξεκάθαρα ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Από το άρθρο του κ. Κοττάκη και τα παρακάτω:

“Η συμφωνία που μας ζητείται είναι στην πραγματικότητα να χάσουμε τον έλεγχο του Αιγαίου. Τα δικαιώματα εξορύξεων, η αποστρατιωτικοποίηση των νήσων, τα δικαιώματα έρευνας και διάσωσης, οι ασκήσεις που κάνουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του είναι απόδειξη της μακράς και αδιατάρακτης κυριαρχίας μας. Η Ελλάς ελέγχει το θαλάσσιο προγεφύρωμα μεταξύ Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής. Η Ελλάς ελέγχει στρατιωτικά και εμπορικά το «τρίστρατο» Δαρδανέλια – Σουέζ – Γιβραλτάρ.

Είναι κλειδοκράτωρ της Μαύρης Θάλασσας, της Μεσογείου, του Περσικού Κόλπου. Και επειδή «δεν αντέχεται» αυτό, η Ελλάς εντέλλεται να χάσει αυτόν τον χώρο στο όνομα μιας νέας γεωπολιτικής «συμμαχίας» που θα περιλαμβάνει την ίδια, την Τουρκία και την Κύπρο υπό τις ευλογίες της προξενήτρας Δύσης.

Ο Ελληνισμός εντέλλεται να συμμαχήσει σε ένα ανεπιθύμητο προξενιό με τον αιώνιο επιβουλέα του, ώστε, αντί να πολεμάμε μεταξύ μας, να «πολεμήσουμε» όλοι μαζί εναντίον της Ρωσίας. Ο Ελληνισμός εντέλλεται να μην πολεμήσει για τα δίκαια τα δικά του, γιατί ο προορισμός του είναι λοιπόν να πολεμήσει τον πόλεμο των άλλων.

Να γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά! Διότι ετοιμάζονται να μας καθίσουν στο τραπέζι με απαίτηση να δώσουμε αυτό που δεν δίνεται: κυριαρχία. Σκληρό πυρήνα κυριαρχίας. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Comments Off on Μανώλης Κοττάκης: Το βρόμικο παιχνίδι με το διεθνές δίκαιο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.