Μαϊμούδες μέχρι την τελευταία στιγμή… 4o κόμμα (!) η Χρυσή Αυγή, αλλά με άνοδο 1,5%

Μαϊμούδες μέχρι την τελευταία στιγμή... 4o κόμμα (!) η Χρυσή Αυγή, αλλά με άνοδο 1,5%

Έχουμε επισημάνει πολλάκις πως μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου οι διαπλεκόμενες εταιρείες δημοσκοπήσεων θα κάνουν το παν για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να δώσουν μια στρεβλή εικόνα για την πολιτική κατάσταση και τα ποσοστά των κομμάτων.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά, αλλά τα χαλκεία του Μαξίμου θα επιχειρήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ο,τι και να κάνουν όμως το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα ψάχνουν το βαθύ λαγούμι να κρυφτούν!

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η τελευταία δημοσκόπηση της Palmos Analysis για την ιστοσελίδα του Κούλογλου Tvxs στην οποία τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 29,9%
ΝΔ 23,4%
Ποτάμι 7,1%
Χρυσή Αυγή 6,5%
ΚΚΕ 3,8%
ΠΑΣΟΚ 3,3%
ΑΝΕΛ 2,6%

Αξίζει να σχολιαστεί πως οι “Αναποφάσιστοι” κυμαίνονται στο 11,7% και συνολικά η αδιευκρίνιστη ψήφος, όπου κρύβονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ξεπερνά το 17%. Ακόμη η εν λόγω εταιρεία παρόλο που επιμένει πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι τρίτη δύναμη, αλλά τέταρτη εμφανίζει άνοδο 1,5% για τον Λαϊκό Σύνδεσμο από την τελευταία δημοσκόπηση.

Πιθανότατα όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα ποσοστά θα τείνουν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το πραγματικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου θα είναι κόλαφος για όλους τους διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, επίορκους και πολιτικάντηδες και θα δικαιώσει τον απροσκύνητο Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/maimoudes-mechri-thn-teleutaia-stigmh…-4o-komma-h-chrush-augh-alla-me-ano#ixzz3NMwvEfyk

Comments Off on Μαϊμούδες μέχρι την τελευταία στιγμή… 4o κόμμα (!) η Χρυσή Αυγή, αλλά με άνοδο 1,5%

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.