Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία – Θεσσαλονίκη, Κυριακή 22/12, 18:00

Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία - Θεσσαλονίκη, Κυριακή 22/12, 18:00

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Λευκό Πύργο, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα: «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές-Η Ελλάδα θα νικήσει» απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Λευκός Πύργος, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 6 μ.μ.

ΥΓ. Η μεταφορά της ημερομηνίας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λόγω έκτακτης ψηφοφορίας στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/megalh-anoichth-sugkentrwsh-enantia-sthn-skeuwria-thessalonikh-kuriakh-22-1#ixzz2nupvwLk8

Comments Off on Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία – Θεσσαλονίκη, Κυριακή 22/12, 18:00

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.