«Μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το κόμμα Jeffrey

«Μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το κόμμα Jeffrey

Γράφει ο Αντίοχος

Ιδρύθηκε, λοιπόν, και το κόμμα του Jeffrey, με την επωνυμία “Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών”, άρα ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Και θυμήθηκα ένα παρόμοιο της δεκαετίας του ’80, το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. του Γιάγκου Πεσμαζόγλου (από το οποίο είχε περάσει και η… Πασιονάρια της Εκάλης Κανέλλα…), που είχε παρόμοιο έμβλημα και του οποίου τα απομεινάρια χάθηκαν το 1989 στον τότε ενιαίο Συνασπισμό…

Και βέβαια, τα συστημικά κόμματα δεν είναι ποτέ δυνατόν να ιδρυθούν από… καπρίτσιο, χωρίς την άδεια του παγκόσμιου αφέντη. Όταν υπάρχουν από κάποιον τέτοιες ανόητες προθέσεις, επεμβαίνει ο σύνδεσμός του με την πρεσβεία (τη γνωστή πρεσβεία…), αν αυτός δεν είναι πειστικός επεμβαίνει ο πρέσβης, κι αν και ο πρέσβης δεν τα καταφέρει, επεμβαίνει η υπηρεCIA και φέρνει τον… καπριτσιόζο στα συγκαλά του. Στην περίπτωση Jeffrey, προφανώς υπήρξε ενθάρρυνση από τους ξένους αφέντες. Αλλά, τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ας δούμε πρώτα ποιους ωφελεί και ποιους βλάπτει το κόμμα Jeffrey. Σίγουρα, βλάπτει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τα απολειφάδια της ΔΗΜΑΡ.

Καθιστώντας δύσκολη ως απίθανη την είσοδό τους στη βουλή, άρα στερώντας μελλοντικούς συγκυβερνήτες από τον mister Tsipra. Ωστόσο, και το κόμμα Jeffrey –αν μπει στη βουλή- θα έχει 10-12 βουλευτές και θα είναι δύσκολο να κάνει μόνο του συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑΆρα, εκ των πραγμάτων, φέρνει ακόμα πιο κοντά –ως αναπόφευκτη- τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με… σφήνα τον Jeffrey (σε ρόλο… Γκένσερ της Γερμανίας – το μικρό κόμμα του οποίου ήταν μέσα σε όλες τις κυβερνήσεις, είτε Χριστιανοδημοκρατών είτε Σοσιαλδημοκρατών).

Και τι σημαίνει για τον ελληνικό λαό, ότι οι παγκόσμιοι αφέντες επιθυμούν «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Jeffrey; Ότι αυτά που έχουν σκοπό να μας φορτώσουν, είναι πάρα πολύ «βαριά» και πρέπει να τα «σηκώσουν» πολλοί ώμοι!

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: «Μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το κόμμα Jeffrey | Χρυσή Αυγή

Comments Off on «Μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το κόμμα Jeffrey

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.