Μεγάλο θράσος Μπογδάνου: Δε μας φτάνουν τα λεφτά, θέλουμε κι άλλα!

Την ίδια ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν γονατίσει από την ακρίβεια και την ανεργία, θρασύτατοι «εθνοπατέρες» ζητούν επιπλέον χρήματα, γιατί… δεν τους φτάνουν οι παχυλοί βουλευτικοί τους μισθοί!

Έτσι, ο «εθνικόφρων» βολευτής Μπογδάνος, που κληρώθηκε μεταξύ των «ανεξαρτήτων» για να συμμετάσχει ως εκπρόσωπός τους στην εξεταστική επιτροπή για την διαβόητη λίστα Πέτσα, ζήτησε επιτακτικά ειδική αμοιβή για την συμμετοχή του αυτήν.

Θαυμάστε το θράσος του:

«Θα θέσω, για λόγους αρχής, οι οποίοι έχουν να κάνουν συνολικά με τον ρόλο και τα εργαλεία που δίνονται στους Βουλευτές, δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο είναι σώφρον να είναι μη αμειβόμενη η παρουσία μας. Το λέω γιατί έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη συζήτηση ότι οι Βουλευτές σε αυτήν τη χώρα είναι πάρα πολλοί και παίρνουν και πολλά χρήματα. Ενδεχομένως, ούτε πάρα πολλοί να είναι. Δηλαδή, διαφωνώ με όσους λένε «να μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών σε διακόσιους πενήντα, σε διακόσιους, να τους πάνε εκατό» -στο τέλος δεν θα είναι κανένας- και διαφωνώ, επίσης, με τη στάση η οποία διαρκώς περικόπτει τις βουλευτικές αμοιβές. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι εργασίες της συγκεκριμένης επιτροπής να θεωρούνται διαφορετικές φερ’ ειπείν από τις εργασίες της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, της οποίας είμαι μέλος και οι οποίες είναι αμειβόμενες. Γιατί να ισχύει το ένα πράγμα στη μία περίπτωση και όχι στην άλλη; Δηλαδή, ο συμβολισμός ότι ασχολούμαστε με δημόσιο χρήμα, συνεπάγεται την αντίληψη ότι πρέπει να το κάνουμε χωρίς αμοιβή;».

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

Leave a Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ