Μετά τα καρναβάλια ήρθαν οι… ομιλίες – Το καθεστώς παραδέχθηκε την φαιδρότητα του κατηγορητηρίου

Συνεχίζεται η επιχείρηση «Χρυσαυγειάδα» από πλευράς των καθεστωτικών ΜΜΕ. Είδαν και απόειδαν από την προβολή των καρναβαλιών και αποφάσισαν τώρα να πάνε σε δημόσιες ομιλίες, προκειμένου όχι να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες, αλλά να συντηρήσουν το κλίμα εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Θυμίζουμε ότι στο τέλος του προηγούμενου «επεισοδίου της Χρυσαυγιάδας», το μίσος και τα ψέμματα που διοχέτευσαν τα κανάλια  και οι εφημερίδες εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπλισαν το χέρι των παρακρατικών δολοφόνων, αλλά αυτό φαίνεται να μην τους απασχολεί, αφού πρώτον η όποια συνείδηση τους υποχωρεί εμπρός στην εξυπηρέτηση συμφερόντων και δεύτερον επειδή νομίζουν ότι δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν ποτέ για τις πράξεις τους.

Ο σκοπός της συντήρησης του κλίματος τρομοκρατίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών έχει να κάνει με τις επικείμενες εκλογές, που είτε θα είναι διπλές ή ακόμα και τριπλές, αφού η κυβέρνηση παραπαίει και διαλύεται. Σκοπός τους, οπότε, να φροντίσουν να χτυπήσουν τον μοναδικό εχθρό της κλεπτοκρατίας, την Χρυσή Αυγή, για να μην είναι τόσο απελπιστικά για αυτούς τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι δημοσκοπήσεις, είτε αυτές είναι χαλκευμένες και δημόσιες, είτε είναι πραγματικές και μυστικές, τους δημιουργούν πανικό, αφού φαίνεται καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή είναι ασταμάτητη και η ΝΔ διαλύεται, όντας πλέον τρίτη  και με ξεκάθαρα πτωτικές τάσεις.

Έτσι από τα καρναβάλια, πήγαμε στις ομιλίες και η γελοιότητα αρχίζει και περνά σε μεγαλύτερο επίπεδο. Τώρα αρχίζουν και προβάλλουν δημόσιες ομιλίες της Χρυσής Αυγής, που δεν έδειξαν τόσο καιρό, επειδή συντηρούσαν το καθεστώς της συνωμοσίας της σιωπής, μπας και υπάρξουν Έλληνες που να μην ξέρουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Τώρα προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή με δημιουργική κοπτοραπτική, προβάλλοντας ομιλίες. Βέβαια δεν αποφεύγουν για άλλη μία φορά το να γίνουν ρεζίλι, αφού από τις ομιλίες που προβάλλουν δεν τεκμαίρεται τίποτε το ποινικό ή έστω το μεμπτό.

Μάλιστα σε μία εκ των ομιλιών που προβάλλουν, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κάνει απολύτως σαφές ότι το οποιοδήποτε περιστατικό βίας θα μπορούσε να είναι υπέρ του καθεστώτος, αφού θα το χρησιμοποιούσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα παραθέτουμε τις δηλώσεις, όπως αυτές εμφανίστηκαν στην εφημερίδα του Ψυχάρη, «Τα Νέα»: «… Τι το καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς μία προβοκάτσια, ένας Μπρέιβικ, να τρελαθεί κάποιος και σκοτώσει 5-6, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε, λοιπόν όχι, θα έχουμε  υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε».

Αυτό το απόσπασμα φιλοξενείται σε άρθρο που κάνει λόγο για «νέα ντοκουμέντα – αποκαλυπτήρια», όμως όπως γίνεται σαφές το μόνο «αποκαλυπτήριο» που περιέχει η εν λόγω δήλωση είναι το ξεγύμνωμα του καθεστώτος και των παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγήςαφού ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποσαφηνίζει την απόσταση της Χρυσής Αυγής από την βία, γιατί κάτι τέτοιο – πέρα από όλους τους υπόλοιπους προφανείς λόγους – θα ευνοούσε το καθεστώς και θα έπληττε τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία

Στην απελπισμένη προσπάθεια τους να πλήξουν την Χρυσή Αυγή γίνονται ρεζίλι μόνοι τους οι διώκτες της Χρυσής Αυγής. Ο Λαός έχει αντιληφθεί το μέγεθος της σκευωρίας και ήδη βοά από τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, η οποία τολμά μάλιστα να κάνει λόγο για “προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος”, την στιγμή που οι ίδιοι έχουν ήδη καταλύσει το πολίτευμα με τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και την παράνομη βουλή των 297.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-ta-karnabalia-hrthan-oi-omilies-apoluth-h-paradochh-ths-faidrothtas-to#ixzz2nT2tt2DE

Comments Off on Μετά τα καρναβάλια ήρθαν οι… ομιλίες – Το καθεστώς παραδέχθηκε την φαιδρότητα του κατηγορητηρίου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.