Μεταγραφή… βόμβα αλλάζει το σκηνικό: Η πρώην υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας Καμμένου πάει στην Νέα Δημοκρατία

Μεταγραφή... βόμβα αλλάζει το σκηνικό: Η πρώην υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας Καμμένου πάει στην Νέα Δημοκρατία

Πράγματα και θαύματα θα συμβούν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!

Η πρώην εκπρόσωπος του Καμμένου θα συμμετάσχει σε αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου και γιατρού κ. Χρήστου Πρεκετέ, τον οποίο στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ ήταν υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων όμως απομακρύνθηκε από τη θέση της πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, από τον τότε πρόεδρο κ. Μπάμπη Αποσκίτη, εξαιτίας της δημοσίευσης φωτογραφιών της με μαγιό από τις διακοπές της στη Μύκονο και άλλων γυμνών ενσταντανέ.

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας όπως και στους υπόλοιπους αντιπάλους μας που θα κατέλθουν υποστηριζόμενοι από τον Σαμαρά.

Βέβαια το πιο πιθανό είναι ο ελληνικός λαός να τους μαυρίσει με την ψήφο του αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή… και αυτά θα λάβει η Νέα Δημοκρατία!

Διαβάστε επίσηςΈ, ρε πάρτυ που έχει να γίνει… Κάποιον Σακελλαρίδη κατεβάζει ο Σύριζα για τον Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/metagrafh-bomba-allazei-to-politiko-skhniko-h-prwhn-upeuthunh-tupou-ths-neo#ixzz2s0SeJJ5C

Comments Off on Μεταγραφή… βόμβα αλλάζει το σκηνικό: Η πρώην υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας Καμμένου πάει στην Νέα Δημοκρατία

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.