ΜΕΤΑ ΤΗΝ… “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

487139_307039866073273Η αλήθεια είναι ότι έχουν χάσει την μπάλα στην κυριολεξία όλοι οι υβριστές μας! Είναι αστείο να τους βλέπεις όμως πανικόβλητους να ακολουθούν την ατζέντα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι πρώτη φορά στον μεταπολιτευτικό βίο, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που έχει θητεύσει ένα πολιτικό κόμμα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να έχουν γίνει τόσα πολλά θετικά όσο αφορά τα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα!

Έτσι, λοιπόν, διαβάσαμε το παρακάτω:

“Μόλις χθες μαθαίνουμε ενημερώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλο για την απρέπεια του βουλευτή του Αχμέτ Μάταντζη να φωτογραφηθεί προκλητικά μπροστά από χάρτη της “ανεξάρτητης Θράκης”  αλλά και με τη “σχετική σημαία”.
Το θράσος βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι οποίοι εκπροσωπούν τη Θράκη, έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια οποιασδήποτε ανοχής. Όσοι δεν αισθάνονται καλά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο καλό θα είναι να μην καταπιέζονται. Όσοι θέλουν επίσης να πάρουν διαπιστευτήρια …διεθνισμού καλό θα είναι να βρουν άλλο τρόπο κι άλλη περιοχή.
Το ερώτημα τώρα είναι πως θα χειριστεί το ζήτημα ο κ.Βενιζέλος. Ελπίζουμε ότι δεν θα το υποτιμήσει. Το πόσο σοβαρό είναι δεν χρειάζεται δα και κάποια ιδιαίτερη εξήγηση. 
Επεισόδιο στη Βουλή

Διαστάσεις λαμβάνει πλέον η φωτογράφηση του Αχμέτ Χατζηοσμάν μπροστά στον χάρτη και στη σημαία της “ανεξάρτητης Θράκης”. Η Χρυσή Αυγή εντός της Βουλής επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως ο προεδρεύων της συνεδρίασης να επιτρέψει να γίνει συζήτηση.

Ο Χατζηοσμάν απειλεί μάλιστα με ανεξαρτητοποίηση αν ψηφιστεί η τροπολογία για τους ιμάμηδες, στην οποία έχει αναφερθεί το Onalert.

To βίντεο με την ένταση στη Βουλή

πηγή ”

Κατόπιν τούτου αναμένουμε να δούμε αν ο Χατζηοσμάν πραγματοποιήσει την… απειλή του! Όσο για τον Βενιζέλο, τα λόγια είναι περιττά…

 

Comments Off on ΜΕΤΑ ΤΗΝ… “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.