Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη συνέλευση του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία – Φωτορεπορτάζ

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 – 15:32    33

Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη συνέλευση του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία - Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση του νεοσύστατου Αγροκτηνοτροφικού Σωματείου στο νομό Ημαθίας, την Κυριακή 10 Απριλίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα από αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού.

Αφού αναγνώστηκε το καταστατικό του σωματείου, ψηφίστηκε και εγκρίθηκε η προσωρινή διοίκησή του, η οποία θα αναλάβει το δύσκολο οργανωτικό έργο. Έγινε η ανακοίνωση του ονόματος του σωματείου, που θα είναι ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ «Η ΑΡΤΕΜΗ».

Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και τονίστηκε ότι με την ίδρυση του σωματείου θα μπορούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την λύση αυτών, κάτι που όλα αυτά τα χρόνια δεν γινότανε, εξαιτίας των γνωστών αγροτοπατέρων, που λυμαίνονταν τον χώρο, καθαρά για δικά τους συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-apoluth-epituchia-h-prwth-suneleush-tou-agrotokthnotrofikou-swmateiou-th#ixzz45d1lazp0

Comments Off on Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη συνέλευση του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.