Με γελοιότητες θέλουν να στηρίξουν το σαθρό κατηγορητήριο οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου

Με γελοιότητες θέλουν να στηρίξουν το σαθρό κατηγορητήριο οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου

Τελείωσαν από ότι φαίνεται τις καταθέσεις τους οι ψευδομάρτυρες και τώρα το σύστημα ανασύρει τις… «εμπεριστατωμένες» καταθέσεις πολιτικών αντιπάλων της Χρυσής Αυγής, σε μία υπόθεση που έχει αρχίσει και θυμίζει «λαϊκό δικαστήριο» της εποχής του συμμοριτοπολέμου. Μόνο που η επιχείρηση αντί να «βγάλει» την φρίκη των λαϊκών δικαστηρίων που καταδίκαζαν αθώους, βάσει κομματικών καταθέσεων, κατέληξε σε κλαυσίγελο, αφού ξεπεράστηκε κάθε όριο γελοιότητας σε αυτές τις καταθέσεις.

Η Πιπιλή της ΝΔ, Ρήγας του ΠΑΣΟΚ και Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν τις… εμπειρίες τους από την παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο. Στην συνέχεια θα σας παραθέσουμε και όσα γράφονται σχετικά με τον εγχώριο κομματικό Τύπο, γιατί το γέλιο χαρίζει ζωή. Το «ζουμί», όμως, της όλης υποθέσεως είναι ότι οι τρεις αυτοί βουλευτές κληθήκαν να καταθέσουν περί της… συμπεριφοράς των βουλευτών μας εντός του κοινοβουλίου με προφανή σκοπό να μας κάνουν… ντα οι δικαστικοί λειτουργοί.

Πιπιλή: «Εγώ υπήρξα το πρώτο θύμα χυδαίας επίθεσης μέσα στην Ολομέλεια, που έχει καταγραφεί από το κανάλι της Βουλής, όταν ο κ. Κασιδιάρης, και μάλιστα αναίτια, άρχισε να ουρλιάζει σε εμένα “κάτσε κάτω μωρή, πάλι πιωμένη είσαι;”. Εγώ δεν αντέδρασα, γιατί καταλαβαίνετε τι θα γινόταν και σεβόμενη τον ναό της Δημοκρατίας, σιώπησα…» και συνέχισε «…όπως είχα γυρίσει προς την πλευρά τους και απλώς κοίταγα, ένας από αυτούς μου έκανε μία κίνηση που, ειλικρινά, ανατρίχιασα. Έφερε το δεξί του χέρι, ενώ με κοιτούσε βαθιά στα μάτια προς το λαιμό του, πώς σφάζεις αρνί; Δείχνοντας με, κάνοντας την κίνηση που υπονοούσε ευθέως ότι “εσένα θα σε σφάξω”…».

Βέβαια τα πάντα εντός της αίθουσας του κοινοβουλίου καταγράφονται με κάμερες και δεν έχει σημειωθεί τέτοιο περιστατικό, όμως οι ανακριτές θα πρέπει να στηριχθούν στην… (χικ) αξιοπιστία της κας Πιπιλή για την «κίνηση» που την έκανε να ανατριχιάσει.

Ο Δραγασάκης ήταν ακόμα πιο καταιγιστικός ως κωμικός ηθοποιός, λέγοντας: «συμπεριφέρονταν όχι απλώς ομαδικά αλλά ως λόχος», ενώ μετά από «έρευνα» που πραγματοποίησε βρήκε το εξής: «μία ομιλία του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ευθέως υποστηρίζει ότι η συμμετοχή τους στο Κοινοβούλιο δεν γίνεται επειδή πιστεύουν στον κοινοβουλευτισμό, αλλά επειδή με τον τρόπο αυτό μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα, όπως οι ατέλειες και η ασυλία τους ως βουλευτές, για να κάνουν πιο αποτελεσματικό τον αγώνα τους».

Ίσως, βεβαίως, έχει μπερδευτεί ο κ. Δραγασάκης, αφού τέτοιες αναφορές έχουν γίνει πολλές φορές από το πρώην κόμμα του, το ΚΚΕ, το οποίο όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι δεν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό και το Σύνταγμα. Τέτοιες δηλώσεις έχουν γίνει και στο κοινοβούλιο, αλλά και στα τηλεοπτικά πάνελ, καλούμε οπότε τον κ. Δραγασάκη να συνεχίσει την «έρευνα» του, η οποία ήταν εξόχως κατατοπιστική, αν και δεν είπε τίποτε το ουσιώδες.

Τελευταίος στα ρεπορτάζ ήταν ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος παρότι δεν είχε κάτι να πει για τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη και τα άλλα «μπουμπούκια» του κόμματος του, αλλά είχε άποψη για την Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής απίστευτα: «Από το Κοινοβούλιο, με τις εμπρηστικές τοποθετήσεις των βουλευτών της, η Χρυσή Αυγή διεγείρει το φυλετικό μίσος και τα πολιτικά πάθη, καταφέρεται με προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο κατά των πολιτικών της αντιπάλων, κατά των δημοκρατικών θεσμών, κατά των αλλοεθνών. Δημιουργεί μέσα στη Βουλή μία ατμόσφαιρα σύγκρουσης και έντασης και αυτό το κλίμα μεταφέρεται και προς τα έξω και κατά την άποψή μας λειτουργεί ως “σύνθημα” προς τα στελέχη της για να αναπτύσσουν δράσεις, με στόχο πάντα αυτούς που οι βουλευτές της μέσα στη Βουλή καταγγέλλουν».

Δηλαδή σύμφωνα με τον Ρήγα, θα πρέπει να μην καταγγέλλει κανείς τους κλεπτοκράτες και τις πρακτικές τους. Να τους βλέπει να ξεπουλάνε την χώρα και να ωθούν τους Έλληνες στην αυτοκτονία και να μην κάνει τίποτε, για να θεωρήσει ο Ρήγας του ΠΑΣΟΚ ότι γίνονται σεβαστά τα «κοινοβουλευτικά θέσφατα». Αλλιώς υπάρχει θέμα «διέγερσης φυλετικού μίσους και πολιτικών παθών», δημιουργεί «κλίμα έντασης» και δίνει το «σύνθημα» για δράσεις προς τα εκτός του Κοινοβουλίου στελέχη της Χρυσής Αυγής. Αν μη τι άλλο θα κάνουν εξαίσια παρέα με την κ. Πιπιλή…

Θα αντιπαρέλθουμε την κοινή λογική που θα έπρεπε να προστάξει τους ανακριτές να γελάσουν με τις καταθέσεις αυτές, αν όχι να ανοίξουν θέμα ψευδορκίας και άρσης της ασυλίας των συγκεκριμένων βουλευτών. Δεν έχει νόημα να σκεφτούμε με λογικό τρόπο σε μία χώρα παράλογη και να αναζητήσουμε εφαρμογή των νόμων στο σύγχρονο ελλαδιστάν. Θα πούμε, όμως, στους νέους μας κατήγορους ότι μετά τις καταθέσεις τους περί της συμπεριφοράς μας, θα παραστούμε μαζί με τους κηδεμόνες μας ενώπιον του διευθυντή και θα δεχτούμε να μας βάλουν «διαγωγή κοσμία» στον επόμενο σχολικό έλεγχο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apo-to-auti-kai-ston-daskalo#ixzz2lqes6rX8

Comments Off on Με γελοιότητες θέλουν να στηρίξουν το σαθρό κατηγορητήριο οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.