Με δικαστική απόφαση αθώοι οι 46 ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ του ΠΑΟΚ που επιτέθηκαν στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη!

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι 46 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κατηγορούνταν ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο επιτέθηκαν με πέτρες και κροτίδες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό τότε είχε συνδεθεί με την ‘κόντρα’ που είχε ξεσπάσει εκείνο το διάστημα ανάμεσα σε οργανωμένους συνδέσμους του “Δικεφάλου του Βορρά” και της Χρυσής Αυγής, ύστερα από φωτογραφία που ‘ανέβασε’ ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο “Facebook”, στην οποία εμφανιζόταν να φοράει μπλούζα που έφερε το σήμα του UCK.
Οι κατηγορούμενοι οπαδοί, απολογούμενοι, αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης και της παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, οι οποίες τους καταλογίζονταν. “Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία” ισχυρίστηκαν, κάνοντας επίκληση στα ιδεώδη που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ως προσφυγικό σωματείο.

Απαλλακτική ήταν και η πρόταση που απηύθυνε προς το δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

 

Comments Off on Με δικαστική απόφαση αθώοι οι 46 ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ του ΠΑΟΚ που επιτέθηκαν στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.