Με όλους και με όλα πάει το Μπομπολικό “Ποτάμι” για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των νταβατζήδων

Με όλους και με όλα πάει το Μπομπολικό “Ποτάμι” για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των νταβατζήδων

Γράφει ο Αντίοχος

Διπλό αίτημα προς mister Tsipra και φον Αντωνάκη Σαμαρά, υπέβαλλε ο κατ’ εξοχήν άνθρωπος του Μπόμπολα στην πολιτική σκηνή, Σταύρακας Θεοδωράκης.

Και τα δύο αιτήματα έγιναν αμέσως δεκτά (αλίμονο, να στενοχωρήσουν το Μεγάλο Αφεντικό;) και εκείνο που μένει τώρα είναι ο ορισμός των ημερομηνιών…

Τι ζητάει ο… Μπομπολίνος από τους δύο «αρχηγούς»; Σίγουρα, όχι να κάνει… παζάρια μαζί τους για την «επόμενη μέρα» (η οποία –όπως φαίνεται- πλησιάζει), μιας και ο φον Αντωνάκης είναι πλέον καμένο χαρτί.

Αλλά, για να εμφανιστεί ως η τρίτη δύναμη της χώρας, μια δύναμη «σταθερότητας», η οποία θα συγκυβερνήσει με όποιο κόμμα βγει πρώτο «για να αποφύγει η χώρα τις συνεχείς εκλογές».

Στην προσπάθειά του αυτή, το μόρφωμα του Θεοδωράκη έχει την πλήρη στήριξη των «νταβατζήδων», οι οποίοι βλέποντας ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έχει πλέον απαξιωθεί πλήρως, το προωθούν με κάθε τρόπο (κυρίως δίνοντάς του εξωπραγματικά υψηλά ποσοστά στις στημένες «δημοσκοπήσεις» τους…).

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, όποιος (μη συστημικός…) είναι ΗΛΙΘΙΟΣ, ας το ψηφίσει!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-olous-kai-me-ola-paei-to-mpompoliko-potami-gia-na-ejuphrethsei-ta-sumfer#ixzz3EogH9vHo

Comments Off on Με όλους και με όλα πάει το Μπομπολικό “Ποτάμι” για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των νταβατζήδων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.