Με όπλο: την ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΠΙΣΤΗ στον ΑΡΧΗΓΟ και στις ΑΞΙΕΣ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Από την εποχή ακόμη που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μία μικρή οργάνωση Ελλήνων Εθνικιστών και μιά δράκα ανθρώπων, από την μετέπειτα εποχή που ήταν ένα μικρό κόμμα του 0,29 % μέχρι τη συνέχεια που γίναμε το τρίτο σε δύναμη κόμμα της Βουλής, μέχρι και σήμερα που ο Αρχηγός μας και τα στελέχη μας βρίσκονται ΑΔΙΚΑ στη φυλακή, ουσιαστικά  αυτό όπλο είχαμε για να πολεμήσουμε το διεφθαρμένο σύστημα:


Την ΑΓΑΠΗ γιά την ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΠΙΣΤΗ στον ΑΡΧΗΓΟ και στις ΑΞΙΕΣ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
Με την ΑΓΑΠΗ για ΠΑΤΡΙΔΑ πολεμούσαμε για δεκαετίες τον οχετό των λαχανοφυλλάδων του συστήματος και της διαπλοκής.
Με το ίδιο όπλο πολεμούσαμε και πολεμάμε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των εργολάβων, που νυχθημερόν εκτοξεύουν τόνους λάσπης στο κίνημά μας.
Με αυτό πολεμάμε και θα πολεμάμε πάντα τους εχθρούς της Πατρίδας, τους διεθνιστές, τους κοσμοπολίτες, τους απάτριδες και τους εθνομηδενιστές.
Με αυτό το όπλο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις αντιξοότητες της ζωής.
Με το ίδιο  αντιμετωπίζαμε και θα αντιμετωπίζουμε πάντα τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους, όπου τους συναντάμε.
Από  τους  δρόμους και τις πλατείες, στις κοινωνικές μας συναθροίσεις, αλλά  και σε όλα τα διεθνή φόρα όπου βρεθούμε.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ !!
Αυτά όχι μόνο μας αρκούν αλλά θεωρούμε ότι αυτή η απέραντη η ατελείωτη και η άδολη αγάπη που τρέφουμε προς την Πατρίδα, αποτελεί για όλους εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, για  όλους εμάς τους Χρυσαυγίτες  ένα ακατανίκητο ΥΠΕΡΟΠΛΟ στο αιώνιο διάβα.
Με αυτό θα συνεχίσουμε να τους πολεμάμε.
Με αυτό θα εφοδιάσουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας αλλά και τις επόμενες γενιές  για να συνεχίσουν να τους πολεμάνε αυτοί, όταν εμείς θα έχουμε φύγει.
Το όπλο αυτό δεν φθείρεται, δεν αλλοιώνεται δεν σκουριάζει, δεν χαλάει δεν χρειάζεται ανταλλακτικά για να συνεχίζει να λειτουργεί και δεν χρειάζεται να το κρύβουμε για τον κίνδυνο κλοπής.
Δεν μπορεί να το κλέψει κανείς!
Είναι ένας θησαυρός φυλαγμένος βαθιά μέσα στο “χρηματοκιβώτιο” της καρδιάς μας, εκεί που δεν παραβιάζεται ποτέ και από κανέναν.
Θα πάψει να υπάρχει μόνο όταν θα πεθάνουμε.
Αλλά πριν από αυτό,  έχουμε φροντίσει να το μεταλαμπαδεύσουμε, να το κληρονομήσουμε και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Κρατήστε μέσα σας, την αγάπη για την Πατρίδα και  θα αισθανθείτε όχι μόνο κάθε είδους μεγαλείο (όπως λέει  ο ποιητής) αλλά και δεν θα ξεμείνετε ποτέ από “σφαίρες.”
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Νικόλαος Η.Σκαντζός

Comments Off on Με όπλο: την ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΠΙΣΤΗ στον ΑΡΧΗΓΟ και στις ΑΞΙΕΣ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Filed under Uncategorized

Comments are closed.