Με 300 ευρώ θέλει καθηγητές ο Λοβέρδος

Με 300 ευρώ θέλει καθηγητές ο Λοβέρδος

Μήπως σκέφτεται να τους φέρει από Βουλγαρία και Αλβανία;

Ζηλεύοντας την «φήμη» του Σπύρου-Άδωνι Γεωργιάδη, ως ο πλέον αντιπαθής στον Λαό βουλευτής στο Κοινοβούλιο, ο Ανδρέας Λοβέρδος κάνει ό,τι μπορεί για να τον φτάσει. Ο εμπνευστής στο παρελθόν της… ιστορικής ρήσης «δεν υπάρχει σάλιο», αφού ξεσήκωσε την γενική κατακραυγή και οργή με την πρωτοφανή πρότασή του να κληθούν να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας αδιόριστοι εκπαιδευτικοί χωρίς όμως μισθό, αλλά μόνο με το «δέλεαρ» της χορήγησης κάποιων μορίων, τα οποία θα τους χρησίμευαν να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω στην λίστα αναμονής σε κάποιον υποτιθέμενο μελλοντικό διορισμό τους (δίνοντας έτσι μια εναλλακτική ερμηνεία στο νόημα της φράσης «τσίμπα ένα μόριο»…) και μετά την σκέψη του για καθιέρωση της αλβανικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία, τώρα επανήλθε με νέα προκλητική πρόταση.

Με το γνωστό θράσος που διακατέχει τους εξουσιαστές της μνημονιακής συγκυβέρνησης δήλωσε ότι στις 25 Νοεμβρίου θα κατατεθεί στην Βουλή νομοθετική ρύθμιση, με την οποία το υπουργείο Παιδείας θα απευθυνθεί στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε άδεια ανατροφής τέκνων, προκειμένου να αντληθούν οι εθελοντές-εθελόδουλοι που θα καλύψουν τα κενά αυτά με αμοιβή το ευτελές ποσό των 300 (!) Ευρώ τον μήνα, κάτω δηλαδή ακόμα και από την σύμβαση της ΓΣΕΕ.

Από την μια μεριά το υπουργείο Παιδείας προωθεί ασύστολα και μεθοδικά την πλήρη αποεθνικοποίηση στα βιβλία που διανέμονται στους μαθητές, ενώ από την άλλη με την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων (και) στον χώρο της εκπαίδευσης δημιουργεί καθηγητές και δασκάλους ζητιάνους, οι οποίοι αντιμετωπίζονται και αυτοί ως παρακατιανοί μιας κοινωνίας, όπου στόχος της είναι η, δια μέσου του εκπαιδευτικού προγράμματος των πάσης φύσεως υπευθύνων εθνομηδενιστών, παραγωγή πειθήνιων, υποταγμένων και μοιρολατρών δούλων και όχι ανθρώπων με μόρφωση, καλλιέργεια, ικανότητα κρίσης, ευσυνειδησία, φιλοπατρία και πνεύμα αντίστασης στην κατοχή που διανύει η Πατρίδα και ο Λαός.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-proklhsh-loberdou.-zhtei-ekpaideutikous-me-300-eurw#ixzz3K20skL9n

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One Response to Με 300 ευρώ θέλει καθηγητές ο Λοβέρδος

 1. Σύμφωνα και με το δόγμα των ομόφωνων αποφάσεων της λέσχης μπίλντερμπεργκ.

  Ελεγχος της Παιδείας.
  Ενας απο τους λόγους που η Ευρωπαική Κοινότητα…η Αμερική και η μελλοντική Ασιατική Ενωση ..επιθυμούν μεγαλύτερο έλεγχο της παιδείας ειναι για να μπορέσει η Παγκόσμια Κυβέρνηση να εξαλείψει το πραγματικό ιστορικό παρελθόν. Οι προσπάθειες τους αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Τα σημερινά παιδιά αγνοούν παντελώς την ιστορία…
  Αυτή η προσέγγιση αδρανοποιεί τα πολεμικά…ή εχθρικά ένστικτα ενάντια σε ………εναν ανύπαρκτο εχθρό.

  Η πολύ πρόσφατη Ιστορία των ουδόλως τυχαίως δρομολογηθέντων Α’ και Β’ Παγκόσμιων πολέμων και μέχρι των πρόσφατων 10ετιών συρράξεων και επεμβάσεων για την βίαιη αλλαγή κυβερνήσεων – καθεστώτων – συνόρων …. αρπαγής του ορυκτού πλούτου ……..απέδειξε που μπορούν να φτάσουν με παρόμοιες ιδέες οι εκάστοτε εγκληματικοί παράφρονες και αδίστακτοι.!!!!!!

  Ιδιοφυή άτομα όπως ο Βολταίρος – Ναπολέον – Λαμαρτίνος – Χένρι Φορντ μας ειχαν προειδοποιήσει πριν απο αιώνες οτι η Ιστορία που καταγράφεται δεν ειναι αληθινή.

  History should be rewritten and revised …………………………………………
  “thus to expose “the organizers of all wars”
  Η Ιστορία θα πρέπει να ξαναγραφτεί για να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί διοργανωτές όλων των…….πολέμων !!

  “The most unpleasant truth in the long run is the far safer travelling companion than the most agreeable falsehood
  “Emerson”

  Οι αγαθοί ευαπάτητοι.
  Βίας ο Πριηνεύς, 625-540 π.Χ., Εκ των 7 σοφών της αρχαίας Ελλάδος

  Πολύκαρπος