Μιχελάκης: Μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών!

Μιχελάκης: Μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών!

Μέσα στην απελπισία της για την επερχόμενη συντριβή του Μαΐου, η μνημονιακή-κατοχική συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας επιχειρεί να βρει σωσίβιο στις… εταίρες δημοσκοπήσεων.

Έτσι, ο υπουργός Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ανήγγειλε ότι (με «εντολή Σαμαρά» βεβαίως…) θα κατατεθεί άμεσα στη βουλή νόμος που θα αίρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο his master voice του φον Αντωνάκη.

Είναι προφανές, ότι το μόνο «όπλο» που απόμεινε στη χούντα των πανικόβλητων είναι οι μαϊμού-δημοσκοπήσεις, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει μέχρι και την παραμονή των εκλογών, για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.

Ατύχησε για μια ακόμα φορά η συγκυβέρνηση! Διότι, ποιος πιστεύει πλέον τις εταίρες δημοσκοπήσεων;

(ΥΓ): Αυτός ο νόμος θα είναι ο τάφος των εταίρων. Διότι, άλλα θα δείχνουν την Παρασκευή το βράδυ, κι άλλα θα βγαίνουν την Κυριακή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/michelakhs-maimou-dhmoskophseis-mechri-kai-thn-paramonh-twn-eklogwn#ixzz2uYPjbBXR

Comments Off on Μιχελάκης: Μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.