ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2021/12/300.html

Τσιάρας: Αυτός απέσυρε την διάταξη για την εξύβριση των θείων φοβούμενος το πολιτικό κόστος και ο Μόσιαλος περιφέρεται στα κανάλια υπερασπιζόμενος την Βλασφημία της Παναγίας!

Μετά τις αντιδράσεις, το υπουργείο Δικαιοσύνης πήρε πίσω την απόφαση να επαναφέρει στον Ποινικό Κώδικα τη διάταξη περί βλασφημίας, που προέβλεπε ποινή φυλάκισης έως και δύο ετών για όποιον βρίζει τα Θεία.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, δικαιολογώντας την απόφασή του είπε στην Βουλή είχε αναφέρει: «Μακριά από εμένα η επιστροφή σε μια αναχρονιστική άποψη. Πείτε μου όμως, με όλα αυτά τα οποία είδαμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, να υφίστανται, με την εγκατάσταση μεταναστών-προσφύγων, σε βασικές δομές που δημιουργούνται και στην ενδοχώρα, και με τα προβλήματα που κάποιες τοπικές κοινωνίες αρχίζουν να διαμορφώνουν, μια και δεν υπάρχει και γενικότερη κουλτούρα, δεν πρέπει να προστατεύσουμε τις πραγματικές ελευθερίες των ανθρώπων;».

Και είχε προσθέσει: «Κάνουμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, συγκεκριμένες αλλαγές, όχι με καμία πρόθεση να επιστρέψουμε στο παρελθόν, αλλά με πρόθεση να διαφυλάξουμε τα πραγματικά δικαιώματα και τις πραγματικές ελευθερίες των πολιτών. Όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως φυσικά πολιτικού πιστεύω, και φυσικά ανεξαρτήτως θρησκευτικού πιστεύω. Αυτό σημαίνει μια σύγχρονη ευνομούμενη ευρωπαϊκή πολιτεία. Δηλαδή, μια ελεύθερη πολιτεία η οποία μπορεί να προστατεύει όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως της οποιαδήποτε κατεύθυνσης, του οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος».

Comments Off on ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.