Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες «γιόρτασαν» τα γενέθλια του Μωάμεθ στο κέντρο της Αθήνας – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα απίστευτη και πρωτοφανής πρόκληση, που σίγουρα φέρνει όλους τους Έλληνες στα όρια της ανοχής και της υπομονής τους πραγματοποιήθηκε σήμερα από Πακιστανούς λαθρομετανάστες, πιστούς του σκοταδιστικού Ισλάμ.

Στην πόλη του Σωκράτη και του Πλάτωνα. Στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος Παύλος και ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Στην πόλη όπου πραγματώθηκε η συνένωση και συμπόρευση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του χριστιανικού Ευαγγελίου, από τους τρεις Ιεράρχες με κορυφή τους Άγιους Μέγα Βασίλειο και Γρηγόριο το Θεολόγο που φοίτησαν στην Φιλοσοφική Ακαδημία των Αθηνών.

Επέτρεψαν να λάβει χώρα μαζική συγκέντρωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου γέννησης του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος έδωσε εντολή στους πιστούς του να λιθοβολούν τις γυναίκες τους και τους έταζε “πιλάφια” και ατελείωτες σαρκικές ηδονές στον δικό του “παράδεισο”, εφόσον περάσουν από μαχαίρι όλους τους “άπιστους”, “γκιαούρηδες” χριστιανούς.

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που ζουν στην Αττική πραγματοποίησαν πορεία και εν συνεχεία παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις στην πλατεία Κουμουνδούρου. Το «παρών» έδωσαν και τηλεοπτικά συνεργεία από το Πακιστάν. Και μάλιστα, ούτε καν Παρασκευή, αλλά ανήμερα Κυριακή, την χριστιανική ιερή μέρα και αργία…

Πηγή: Defencenet
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mousoulmanoi-lathrometanastes-giortasan-ta-genethlia-tou-mwameth-sto-kentro#ixzz2qsu7io1b

Comments Off on Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες «γιόρτασαν» τα γενέθλια του Μωάμεθ στο κέντρο της Αθήνας – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.