Μπογδάνος: “Δε μπορεί να είμαι ακροδεξιός, γιατί δεν είμαι ομοφοβικός, ρατσιστής και αντισημίτης”

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει ο εμφανιζόμενος ως… «σκληρός» -για τις ανάγκες του… ρόλου που του έχει ανατεθεί από τους επικοινωνιολόγους του Κούλη!- Μπογδάνος, σε συνέντευξή του στο PIPERATA.GR.

Κατ’ αρχάς, αποκαλύπτει πως κάνει παρέα με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, του ΜέΡΑ25, με τον οποίο ίσως έχουν κάτι… κοινό. Αλλά και με τον Παφίλη του ΚΚΕ, τον οποίο χαρακτηρίζει «δημοκρατικό συνομιλητή».

Εν συνεχεία, ερωτώμενος αυτός ο… last years Μακεδονομάχος για τις τρεις συμφωνίες με την «Βόρεια Μακεδονία», δήλωσε μετά βεβαιότητος πως η Νουδούλα: «παμψηφεί θα τις περάσει…  Θα τις περάσει μπλοκ, μπετόν αρμέ. Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία». Άρα, θα τις ψηφίσει και ο ίδιος και οι υπόλοιποι που τα προηγούμενα χρόνια παρίσταναν τους… Βουκεφάλες.

Τέλος, στην ερώτηση αν είναι ακροδεξιός, απάντησε ως εξής: «Τρία πράγματα χωρίζουν τον κανονικό δεξιό από τους ακροδεξιούς. Το πρώτο είναι η παντελής έλλειψη αντισημιτισμού και ομοφοβίας. Το δεύτερο, είναι η πλήρης αντίθεση στον ρατσισμό και το τρίτο είναι η φιλελεύθερη αντίληψη για την οικονομία και την κοινωνία. Οι ακροδεξιοί είναι ολοκληρωτιστές. Δεν πιστεύουν στην ελευθερία,  πιστεύουν σε ένα καταπιεστικό «authoritarian» κράτος (Σ.Σ. με απόλυτη εξουσία των κρατικών αρχών). Είναι κρίμα να προσπαθούν να μας βάλουν τέτοιες ταμπέλες».

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

 

Comments Off on Μπογδάνος: “Δε μπορεί να είμαι ακροδεξιός, γιατί δεν είμαι ομοφοβικός, ρατσιστής και αντισημίτης”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.