Μπουμπούκος: Να συγκυβερνήσουμε με τον Σύριζα (Προφανώς υπό τους ήχους του Σοβιετικού ύμνου του ΕΑΜ…)

Μπουμπούκος: Να συγκυβερνήσουμε με τον Σύριζα (Προφανώς υπό τους ήχους του Σοβιετικού ύμνου του ΕΑΜ…)

Συριζαίοι, το παρεξηγήσατε το «παιδί»! Τι «ακροδεξιός» και κουραφέξαλα, μωρέ αυτός είναι… δημοκράταρος και μάλιστα με… περικεφαλαία! Και θέλει και συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ (προφανώς υπό τους ήχους της «Κατιούσα», του σοβιετικού ύμνου του ΕΑΜ…).

Συνέντευξη, λοιπόν, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε ο ξακουστός «Μπουμπούκος», ο οποίος έθεσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Να τι είπε: «Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει εθνική συνεννόηση και ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στην προσπάθεια ακόμη και την κυβερνητική. Για να γίνει θα πρέπει να σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται την ευθύνη του ως αξιωματική αντιπολίτευση. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει “στηρίζω μια κυβέρνηση για να μείνουμε στο ευρώ και να εφαρμόσουμε μεταρρυθμίσεις”, βεβαίως, και θα μπορούσε να γίνει συγκυβέρνηση. Αλλά δεν λέει αυτό. Λέει “θέλω να κάνω του κεφαλιού μου και σε πηγαίνει στη δραχμή”».

Επίσης, ο… ξακουστός συμφώνησε με την εκτίμηση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής ότι δεν υπάρχει εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο για την εποχή μετά την ολοκλήρωση του Μνημονίου, «καρφώνοντας» εμμέσως πλην σαφώς τον φον Αντωνάκη: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει. Εμείς λέμε, η ΝΔ, ότι πρέπει να φτιάξουμε δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Και πράγματι το φτιάχνουμε και η κυβέρνηση προτείνει σειρά μεταρρυθμίσεων για αυτό. Αλλά για να γίνει πραγματικότητα αυτό το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης πρέπει να συμφωνηθεί και από άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Με τις υγείες μας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mpoumpoukos-na-sugkubernhsoume-me-ton-suriza-profanws-upo-tous-hchous-tou-s#ixzz3I0RBnbTF

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One Response to Μπουμπούκος: Να συγκυβερνήσουμε με τον Σύριζα (Προφανώς υπό τους ήχους του Σοβιετικού ύμνου του ΕΑΜ…)

  1. Σκάσε βρε καραγκιόζη!