Μυρίζει μπαρούτι στον Καύκασο! Η Ρωσία δεν θα αφήσει απροστάτευτη την Αρμενία

Μυρίζει μπαρούτι στον Καύκασο! Η Ρωσία δεν θα αφήσει απροστάτευτη την Αρμενία

Μετά την Τουρκία και το Πακιστάν ανακοίνωσε ότι θα εμπλακεί στην σύγκρουση Αρμενίας-Αρζεμπαϊτζάν. Συγκεκριμένα, αξιωματούχοι της αμυντικής βιομηχανίας του Πακιστάν δήλωσαν ότι μπορούν να προμηθεύσουν με νέα όπλα το Αζερμπαϊτζάν. Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από την στρατιωτική βιομηχανία του Πακιστάν, δήλωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του Μπακού.

”Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε στο Αζερμπαϊτζάν νέα οπλικά συστήματα. Ήδη το Μπακού χρησιμοποιεί δικά μας όπλα, αλλά θέλουμε να το ενισχύσουμε εκτάκτως, λόγω της σύγκρουσης με την Αρμενία!”

Το Καράτσι λοιπόν, μετά την Τουρκία στέκεται στο πλευρό των Αζέρων. Μία πυρηνική δύναμη ετοιμάζεται να δώσει τα πάντα στο Μπακού και έτσι δημιουργείται ένας άξονας με απρόβλεπτες συνέπειες για την σταθερότητα της περιοχής. 

Πάντως οι Αρμένιοι κάνουν τεχνολογική αντεπίθεση, με τον διευθυντή της εταιρείας Davaro Drone, David Galoyan, να αναφέρει πως το Γερεβάν ήδη εξετάζει τα UAV των Αζέρων που έπεσαν στις συγκρούσεις, σε μία προσπάθεια να υποκλέψουν την τεχνολογία τους, με σκοπό να γίνουν πιο εύκολη λεία στις επόμενες μάχες!

Σε όλες τις περιπτώσεις η εμπλοκή Τουρκίας και Πακιστάν στην πολεμική αυτή σύγκρουση στον Καύκασο δεν θα αφήσει αδιάφορη την Ρωσία, η οποία έχει και στρατιωτικές βάσεις στην Αρμενία.

1 Comment

Filed under Διεθνή

One Response to Μυρίζει μπαρούτι στον Καύκασο! Η Ρωσία δεν θα αφήσει απροστάτευτη την Αρμενία