ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “GANGBANG”;

Δεν ήξεραν οι κυβερνώντες τι κουμάσι είναι ο Λιγνάδης, αλλά τους έπαιξε… θέατρο και τους… εξαπάτησε. Μάλιστα!

Βλέποντας τη φωτογραφία που ο ίδιος ο παιδεραστής ανέβασε παλαιότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει με τη χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, για το παιδάκι που παίζει πιάνο.

 

Στο τέλος, γράφει τη λέξη “GangBang”. Επειδή εμείς είμαστε… σκράπες γιατί δεν έχουμε αποφοιτήσει από το Χάρβαρντ (ουάου!), μήπως μπορεί κάποιος «άριστος» της Νουδούλας –μάτσα τα πτυχία, φαρσί οι ξένες γλώσσες!- να μας εξηγήσει τι σημαίνει, για να καταλάβουμε τι εννοεί ο παιδεραστής προστατευόμενός τους, που τους… εξαπάτησε;

Γιατί κάνοντας μια αναζήτηση στο google, διαβάσαμε πως με τον όρο αυτό περιγράφεται «η συνεύρεση αρκετών ανθρώπων ταυτόχρονα, οι οποίοι έχουν σεξουαλική επαφή. Συνήθως, υπάρχει ένα άτομο, άνδρας ή γυναίκα, ο οποίος είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού».

Και δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο διεστραμμένος παιδεραστής εννοεί πως το εικονιζόμενο παιδάκι είναι «το επίκεντρο του παιχνιδιού»!

(ΥΓ): Αλήθεια, ποιοι άλλοι -«άριστοι» ασφαλώς!- βιάζαν στο “GangBang” το παιδάκι, εκτός από τον Λιγνάδη;

(ΥΓ): Η πραγματική σας δίκη, βρωμιάρηδες, θα γίνει μια ημέρα των ημερών μπροστά στο άντρο σας, στην πλατεία Συντάγματος, με δικαστές αντιπροσώπους του λαού! Με τις θηλιές ήδη στημένες στις κολώνες της πλατείας! Και τα πτώματά σας θα μείνουν εκεί, σε κοινή θέα, μέχρι που να σαπίσουν! 

 

πηγή

Comments Off on ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “GANGBANG”;

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.