Μόνος και έρημος ο Καμμένος – Έφυγαν Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα από τους ΑΝΕΛ


Το πόσο πρόχειρα και αποτυχημένα στήθηκε το απόκομμα των ΑΝΕΛ ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται καθημερινά. Το απόκομμα Καμμένου έχει ήδη καταβαραθρωθεί δημοσκοπικά, αλλά και στην ελληνική κοινωνία είναι παντελώς ανύπαρκτο. Γι΄ αυτό και το σύστημα έχει προχωρήσει στην σύσταση νέων αποτυχημένων αναχωμάτων που είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν.
Σήμερα με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος δήλωσαν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και να συνεχίσουν ως ανεξάρτητοι βουλευτές. Η αντίδραση των… ψεκασμένων ήταν τραγελαφική, καθώς είδαν σενάρια συνωμοσίας πίσω από την κίνηση των δύο βουλευτών.
Παρά τις πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις, την λάσπη των βρώμικων ΜΜΕ και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους η ενότητα της Χρυσής Αυγής παραμένει αρραγής και αποτελεί την μόνη λύση για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τον ζυγό των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Όσα αναχώματα και να στήσουν, η Χρυσή Αυγή θα προελαύνει αγέρωχη μέχρι την τελική νίκη.
Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/monos-kai-erhmos-o-kammenos-efugan-giobanopoulos-kai-giatagana-apo-tous-ane#ixzz2x9n0WZ4F

Comments Off on Μόνος και έρημος ο Καμμένος – Έφυγαν Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα από τους ΑΝΕΛ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.