Νέα βόμβα Βούτση: Δεν συναινούμε στην Συνταγματική εκτροπή κατά της Χρυσής Αυγής – Να διώκονται οι πράξεις και όχι οι Ιδέες!

Νέα βόμβα Βούτση: Δεν συναινούμε στην Συνταγματική εκτροπή κατά της Χρυσής Αυγής - Να διώκονται οι πράξεις και όχι οι Ιδέες!

Σύσσωμο το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου, συνεπικουρούμενο από τα παπαγαλάκια των “νταβατζήδων” επιτίθεται στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα, Νίκο Βούτση επειδή είπε την αλήθεια.

Ο Νίκος Βούτσης δήλωσε χθες στη Βουλή πως οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και η συνταγματική εκτροπή που προωθείται με το να τεθεί το κόμμα εκτός νόμου είναι μια ξεκάθαρη κυβερνητική μεθόδευση που αποσκοπεί στην “εκλογική πελατεία” της Χρυσής Αυγής.

Την σκυτάλη της επίθεσης απέναντι στον Βούτση πήρε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης δήλωσε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά καταγγέλλοντας δήθεν πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, ώστε να την θέσει εκτός νόμου“. Απευθυνόμενος μάλιστα στον Νίκο Βούτση ζήτησε εξηγήσεις: “Θα παρακαλούσα να μας πείτε αν εσείς κλείνετε το μάτι στην ακροδεξιά και να υπάρξει διευκρίνιση για την τοποθέτησή σας στην Ολομέλεια περί πολιτικής δίωξης και μεθόδευσης της κυβέρνησης να τεθεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου“.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα όμως επανέλαβε την θέση του τονίζοντας: “Δεν είπα για τη δικαιοσύνη που σεβόμαστε, αλλά ότι από πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες παίζεται και αυτό το σενάριο, ενώ το Σύνταγμα μας το απαγορεύει. Εμείς έχουμε πει ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί προ του νόμου και όχι εκτός νόμου. Θέλουν την πολιτική πελατεία της Χρυσής Αυγής χωρίς την Χρυσή Αυγή“. Κατέληξε μάλιστα πως οι άνθρωποι πρέπει να διώκονται για τις πράξεις τους και όχι για τις Ιδέες τους!

Μετά την διαφοροποίηση Γλέζου, λοιπόν που μίλησε για πολιτικές διώξεις και μεθοδεύσεις και ο Νίκος Βούτσης παραδέχεται το αυταπόδεικτο, πως η χούντα Σαμαρά προωθεί Συνταγματική εκτροπή με την δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αποσκοπώντας (μάταια βέβαια) στο να υφαρπάξει τις ψήφους.

O Ελληνικός λαός όμως έχει αφυπνιστεί και ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-bomba-boutsh-den-sunainoume-sthn-suntagmatikh-ektroph-kata-ths-chrushs#ixzz2ucetU2e9

Comments Off on Νέα βόμβα Βούτση: Δεν συναινούμε στην Συνταγματική εκτροπή κατά της Χρυσής Αυγής – Να διώκονται οι πράξεις και όχι οι Ιδέες!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.