Νέα επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι

Νέα επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι

Υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται και δεν πειθαρχούν στα μέτρα των κυβερνήσεων που οδηγούν τους λαούς στην συμφορά. Στην Γαλλία είχαμε ΣΤΑΣΗ αστυνομικών στην Μασσαλία, που δήλωσαν ότι δεν θα εφαρμόσουν μέτρα covid! Υπήρχε όμως και ένα σημαντικό νέο με νέα επίθεση στο Παρίσι εναντίον αθώων πολιτών.

Είχαμε επίθεση τζιχαντιστών με μαχαίρι στον τομέα της λεωφόρου – boulevard Richard Lenoir στο 11ο Διαμέρισμα επί της οδού- rue Nicolas Appert στο Παρίσι εκεί όπου βρίσκονταν παλιότερα οι εγκαταστάσεις του Charlie Hebdo.

4 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας σοβαρά σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό. Ένας ύποπτος συνελήφθη κοντά στην opéra της Βαστίλλης. Στην συνέχεια συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχει επιχείρηση σε εξέλιξη και οι πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή. Οι 2 τραυματίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Στα σχολεία της περιοχής οι μαθητές παραμένουν μέσα στα κτίρια. Ελεύθεροι σκοπευτές(snipers) πήραν θέση στις στέγες της boulevard Richard Lenoir.

Έτσι έχει καταντήσει η Γαλλία με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που πολλοί ελέω “δημοκρατίας” έγιναν και Γάλλοι πολίτες προς χάριν του αντιρατσισμού και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Έτσι θέλουν να καταντήσουν και την Ελλάδα, θα τους αφήσουμε;

1 Comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

One Response to Νέα επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι