Νέα «εταιρεία δολοφόνων»: Η ΝΔ μιμείται τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ!

Νέα «εταιρεία δολοφόνων»: Η ΝΔ μιμείται τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ!

Το 1987, ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Χρήστος Παπαδόπουλος, ορμώμενος από ιδεολογικά κίνητρα – κατά δήλωση του ίδιου – δολοφόνησε με στυγερό τρόπο οκτώ ανθρώπους για να τους αρπάξει τις περιουσίες. Βέβαια, το προαναφερθέν ιδεολογικό κίνητρο δεν ομολογήθηκε ότι ήταν η έμφυτη τάση του ΠΑΣΟΚ για ρεμούλα και κλεψιά, αλλά ωραιοποιήθηκε στην δηλώσεις του δολοφόνου. Όπως είχε πει:

«Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, η δράση μας είχε ιδεολογικό υπόβαθρο. Από μικρό παιδί είχα αριστερή συνείδηση. Σε καμία διαθήκη δεν υπήρχαν λιγότεροι από πενήντα κληρονόμοι, συνήθως ήταν από 70-100, ενώ στην υπόθεση του Τυπάλδου, παρακαλώ, ήταν 156. Δηλαδή, εγώ δεν τα έκανα όλα αυτά για τον εαυτό μου, αλλά για να βγάλω τον φτωχό από την πείνα του. Τότε πίστευα ότι έχει μεγαλύτερη αξία να φάνε ψωμί 150 άνθρωποι, από τη ζωή ενός 85χρονου ή 90χρονου».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ήταν μέλη της αντίστοιχης τοπικής του ΠΑΣΟΚ. Η εν λόγω σπείρα πασόκων σκότωνε γέροντες και στην συνέχεια υφάρπαζε την περιουσία τους και την μοίραζε στους «αναξιοπαθούντες» πασόκους – συνεργούς.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι πρώην βουλευτής της ΝΔ είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση στα πρότυπα της ειδεχθούς «πράσινης» εγκληματικής οργάνωσης του 1987. Όπως μεταδίδεται: «Η σπείρα δρούσε οργανωμένα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια, ακολουθώντας ένα μελετημένο σχέδιο. Αρχικά,  πλησίαζαν και γνώριζαν μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι ήταν εύποροι. Στη συνέχεια κατάρτιζαν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της σπείρας τα περιουσιακά του στοιχεία αμέσως μετά τον θάνατό του.»

Το «κουβάρι» άρχισε να «ξετυλίγεται» μετά τον θάνατο τριών αδελφών και την διαπίστωση από πλευράς αρχών ότι η περιουσία τους μοιράστηκε μεταξύ τριών ύποπτων προσώπων, που περιλαμβάνονται στην «γαλάζια» εταιρεία δολοφόνων. Έχουν ήδη εκδοθεί τουλάχιστον δέκα εντάλματα σύλληψης και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μέλη της ΝΔ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-etaireia-dolofonwn-h-nd-mimeitai-tis-praktikes-tou-pasok#ixzz3KHA0E2yC

Comments Off on Νέα «εταιρεία δολοφόνων»: Η ΝΔ μιμείται τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.