Νέα εφεύρεση των ΜΜΕ εναντίον Χρυσής Αυγής: μας φιμώνουν και μετά μας χαρακτηρίζουν… εξαφανισμένους!

Νέα εφεύρεση των ΜΜΕ εναντίον Χρυσής Αυγής: μας φιμώνουν και μετά μας χαρακτηρίζουν... εξαφανισμένους!

του υποψηφίου δημάρχου με την “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Το θράσος ορισμένων δεν έχει όριο! Όχι πως περιμέναμε κάτι το καλύτερο από εμπαθείς δημοσιογράφους και από μια εφημερίδα που δε σέβεται ούτε το όνομα της («Μακεδονία»), αλλά υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει η αλητεία και η προπαγάνδα των δουλικών υπηρετών του καθεστώτος. Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσα ένα άρθρο μου με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, πρόκληση την ψήφο υπέρ της Ελληνικής Αυγής και κάλεσε τους συμπολίτες μου να με αντιμετωπίσουν «με τα όπλα».

Στο κείμενο μου αυτό εξέφρασα την εύλογη απορία πώς γίνεται ένας άνθρωπος με τέτοια θεσμική θέση να μεταχειρίζεται τέτοιες εκφράσεις (αν, φυσικά, έγραφα εγώ ή κάποιος άλλος Συναγωνιστής κάτι αντίστοιχο, φαντάζεστε τι θα είχε γίνει), μη δυνάμενος να αντιληφθεί πως η βούληση του λαού εκφράζεται ελεύθερα και ότι αυτός θα κρίνει τι είναι προκλητικό γι᾽ αυτόν και τι όχι.

Σε πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας «Μακεδονία» διαβάσαμε το εξής εκπληκτικό: ότι ο υπογράφων το παρόν κείμενο είναι εξαφανισμένος από την Θεσσαλονίκη και πως ο τίτλος του υποψηφίου δημάρχου είναι τίτλος κατά δήλωση του ιδίου, θέλοντας έτσι με ειρωνικό τρόπο να «ενημερώσουν» το αναγνωστικό κοινό πως ο υποψήφιος της “Ελληνικής Αυγής” για το Δήμο Θεσσαλονίκης είναι παντελώς άγνωστος στους Θεσσαλονικείς.

Θα ήταν σπατάλη χώρου να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω πως για εμάς τους Χρυσαυγίτες η πολιτική δεν διεξάγεται με τρόπο τέτοιο που έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι, αλλά θα επαναλάβω ότι ο δικός τους πολύτιμος χώρος της εφημερίδας τους δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κάποιον από το Κίνημα, πλην των περιπτώσεων εκείνων που γράφονται αρνητικά και ειρωνικά σχόλια εις βάρος μας.

Τους απαντώ λοιπόν ότι το μέλλον επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για το θλιβερό κράτος του μνημονίου και τότε άπαντες θα αντιληφθούν ότι οι «εξαφανισμένοι» Χρυσαυγίτες κατάφεραν με μηδαμινά μέσα να κερδίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό, που έχει ως μόνιμη τακτική του την προπαγάνδα και τα ψέματα.

Αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία που απεικονίζει το «κρησφύγετο» μου (όπως αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας για να αποδείξει την… ανυπαρξία της Ελληνικής Αυγής) και τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που έσπευσαν να ακούσουν τις θέσεις ενός κόμματος-φαντάσματος, το οποίο, όλως παραδόξως, σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-efeuresh-twn-mme-enantion-chrushs-aughs-mas-fimwnoun-kai-meta-mas-chara#ixzz2wkQiKkN5

Comments Off on Νέα εφεύρεση των ΜΜΕ εναντίον Χρυσής Αυγής: μας φιμώνουν και μετά μας χαρακτηρίζουν… εξαφανισμένους!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.