Νέες αθλιότητες του ΚΚΕ για την Ουγγρική Επανάσταση του 1956

Νέες αθλιότητες του ΚΚΕ για την Ουγγρική Επανάσταση του 1956

«Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο Κνίτης κοίταγε το δάχτυλο». Το παλιό αυτό σύνθημα που κοσμούσε τους τοίχους των πόλεων μας ήρθε στο νου, βλέποντάς την εκ νέου παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας από το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ). Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στην αισχρή και αναίσχυντη πλαστογραφία που επιχείρησαν στον «(Β)Ριζοσπάστη», με αφορμή την 58η επέτειο της Ουγγρικής Επανάστασης του 1956 εναντίον του σοβιετικού ιμπεριαλισμού και των ντόπιων λακέδων του.

Παρά την γενική κατακραυγή από κάθε σοβαρό άνθρωπο οι σοβιετόδουλοι της εν λόγω εκτρωματικής φυλλάδας επανήλθαν, καθώς στην επετειακή στήλη «Σαν σήμερα» γράφουν τα εξής στο φύλλο της 4ης Νοεμβρίου: «1956. Οι δυνάμεις της ουγγρικής επαναστατικής κυβέρνησης και τα σοβιετικά στρατεύματα συντρίβουν την αντεπανάσταση στην Ουγγαρία».

Η επιστήμη, η σοβαρότητα, το φιλότιμο και η εντιμότητα, όχι απλώς σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αλλά αηδιάζουν και κάνουν εμετό με την τόσο απροκάλυπτη ξενοδουλεία και ταύτιση με την Σοβιετική Ένωση, που επιχειρούν τα κακόμοιρα ορφανά του Στάλιν και του Γκορμπατσώφ (τώρα τον βρίζουν, αλλά κάποτε τον έγλειφαν και του φερόντουσαν όπως οι εκπαιδευμένοι σκύλοι). Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα «φυτά» του ΚΚΕ ορίζουν ως «ουγγρική επαναστατική κυβέρνηση» τα εγχώρια ανδρείκελα της Μόσχας, τα οποία είχαν τόσο «ευρεία» λαϊκή απήχηση ώστε φώναξαν τα ξένα (!) σοβιετικά στρατεύματα για να καταστείλουν την εξέγερση του ουγγρικού λαού.

Αντί, δηλαδή, την «αντεπανάσταση» να την συντρίψει ο Λαός, την αιματοκύλισαν τα σοβιετικά τανκ… Και εντάξει, εκεί στην φυλλάδα του Περισσού ίσως να θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και λοβοτομημένους, δικαιώνοντας έτσι το νόημα του παλαιού συνθήματος που αναφέραμε στην αρχή. Δεν σκέφτονται, όμως, ότι αυτά τα διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι; Εκτός και αν είναι ικανοποιημένοι που ζώντας στο παρακμιακό και πεθαμένο μικρόκοσμο τους παραμυθιάζουν τα εναπομείναντα «πρόβατα» που τους απέμειναν, λειτουργώντας με την λογική της στρουθοκαμήλου: κρατώντας το κεφάλι τους στο χώμα νομίζουν ότι είναι αθέατοι απ’ όλους.ΚΚΕ, όπως Κακόψυχοι, Κακομοίρηδες, Ελεεινοί…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-athliothtes-tou-kke-gia-thn-ouggrikh-epanastash-tou-1956#ixzz3IBkCmlEJ

Comments Off on Νέες αθλιότητες του ΚΚΕ για την Ουγγρική Επανάσταση του 1956

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.