Νέο χαράτσι 5 ευρώ στα ιατρεία επέβαλλε η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά

Νέο χαράτσι 5 ευρώ στα ιατρεία επέβαλλε η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά

Μπορεί ο Α. Γεωργιάδης να μην τα κατάφερε –παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε- να περάσει το εξωφρενικό χαράτσι των 25 ευρώ (!) στα κρατικά νοσοκομεία (λόγω των σφοδρών λαϊκών αντιδράσεων…), αλλά επειδή ο επιμένων νικά, τα κατάφερε τελικά να συνδέσει το όνομά του μ’ ένα νέο χαράτσι!

Έτσι, η επίσκεψη σε γιατρό στις μονάδες υγείας του νέου Πρωτοβάθμιου ΕΣΥ, δεν θα είναι πλέον δωρεάν αλλά από τις 20 Μαρτίου θα κοστίζει πέντε ευρώ, για να καλύπτει την περίθαλψη των ανασφάλιστων, όπως είπε ο Γεωργιάδης στο αγαπημένο του κανάλι mega:

«Το ΠΕΔΥ που θα έχει αυτό το 5ευρω που λέτε, κάνει και κάτι άλλο, δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Τώρα πια με το 5ευρω θα πάει και ο ανασφάλιστος που στον ΕΟΠΥΥ δεν μπορούσε να πάει».

Λες και η περίθαλψη των ανασφάλιστων δεν είναι υποχρέωση του κράτους, αλλά των ασφαλισμένων!

Επιπλέον, ο θρασύτατος αυτός μνημονιοφύλακας, χαρακτήρισε το ποσό των 5 ευρώ ως «ευτελές», κρίνοντας προφανώς με βάση τα δικά του εισοδήματα (γύρω στα 8 χιλιάρικα το μήνα από το μισθό του βουλευτή).

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-charatsi-5-eurw-sta-iatreia-epeballe-h-chounta-benizelou-samara#ixzz2uwMpZPLQ

Comments Off on Νέο χαράτσι 5 ευρώ στα ιατρεία επέβαλλε η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.