Να ΄το το «σουηδικό μοντέλο»! Συριζαίος Τσουκαλάς: η νουδούλα θα μας δώσει ψήφο ανοχής

Να ΄το το «σουηδικό μοντέλο»! Συριζαίος Τσουκαλάς: η νουδούλα θα μας δώσει ψήφο ανοχής

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε στο… σουηδικό μοντέλο «μεγάλης συγκυβέρνησης», όταν για να αποφύγει τις εκλογές και την αναμενόμενη ενίσχυση του εθνικιστικού κόμματος της χώρας, τα ψοφοδεξιά κόμματα της «αντιπολίτευσης» κράτησαν στην εξουσία το κυβερνών αριστερό κόμμα, με ψήφο ανοχής. «Προφητεύσαμε» δε, ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μετεκλογικά και στην μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν, με την ψοφοδεξιά να δίνει ψήφο ανοχής στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι μπορεί να γλιτώσει από την κατακραυγή των ψηφοφόρων της.

Και βέβαια, ξέραμε πολύ καλά τι «προβλέπαμε», γιατί το σουηδικό μοντέλο «παίζει», όπως πιστοποίησε σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm και στην εκπομπή «Παραφιλολογίες», ο (προερχόμενος από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) νυν συριζαίος Τσουκαλάς. Ιδού τι είπε:

«Πρέπει να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται σώνει και καλά να σε ψηφίσουν, μπορεί να σου δώσουν και ψήφο ανοχής. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσει 146 βουλευτές και δεν έχει τους 151 οι άλλες δυνάμεις δεν θα δώσουν ψήφο ανοχής; Δηλαδή θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές ξέροντας ότι οι νέες εκλογές θα τους συντρίψουν; Δεν νομίζω».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nato-to-souhdiko-montelo-surizaios-tsoukalas-h-noudoula-tha-mas-dwsei-pshfo#ixzz3OKSg4zZO

Comments Off on Να ΄το το «σουηδικό μοντέλο»! Συριζαίος Τσουκαλάς: η νουδούλα θα μας δώσει ψήφο ανοχής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.