ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.: ΜΙΝΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Benizelos-+-Samaras-panhgyri

Πολυνομοσχέδιο, φέρνει στη βουλή η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Το πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις (τα λεγόμενα «προαπαιτούμενα») που αναμένεται να συμφωνηθούν με την τρόικα, με σκοπό να υπάρξει απόφαση, πιθανότητα στο Eurogroup της 1ης Απριλίου στην Αθήνα, για να εκταμιευθούν οι δόσεις για να υπάρχει ρευστότητα στις τριπλές εκλογές. Οι ρυθμίσεις που θα προβλέπονται στο νομοσχέδιο θα είναι σίγουρα επώδυνες, ωστόσο στην κυβέρνηση δεν ανησυχούν καθόλου για ενδεχόμενες διαρροές κυβερνητικών βουλευτών, όπως αναφέρει το καθεστωτικό «Βήμα»: «Η απόφαση των δυο εταίρων ενέχει υψηλό πολιτικό ρίσκο, καθώς μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση στην παρούσα χρονική περίοδο, δυο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές, μπορεί να επιφυλάξει εκπλήξεις. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι έστω και με δυσκολία το νομοσχέδιο θα ψηφισθεί».

Καταλάβατε τώρα γιατί υπάρχει εκτίμηση ότι «έστω και με δυσκολία το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί»; Γιατί μετά την αναμενόμενη προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όλα τα νομοσχέδια θα περνάνε με μόλις 141 ψήφους!

 

πηγή

Comments Off on ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.: ΜΙΝΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.