Να μην προχωρήσουν οι εργασίες για το τζαμί της Λέσβου ζητάει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης

Να μην προχωρήσουν οι εργασίες για το τζαμί της Λέσβου ζητάει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης

Ο κ. Μουτζούρης στο παρελθόν με αφορμή το θέμα των λαθρομεταναστών έχει συγκρουστεί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όμως δεν έχει στραφεί κατά της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει διαχωρίσει την θέση του από το κόμμα αυτό! Η Νέα Δημοκρατία είναι λοιπόν, που απέναντι στην πρόκληση Ερντογάν κρατά παθητική στάση και αυτό δεν το καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης με τρόπο κατηγορηματικό. 

Όπως έγινε γνωστό ο Περιφερειάρχης του Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, έπειτα από την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί ζήτησε να μην γίνει η αποκατάσταση στο τζαμί Valide της Λέσβου.

Τα βέλη της κατά του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, εξαπολύει η τουρκική εφημερίδα Yeni Akit. Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Ελλάδα, Κώστας Μουτζούρης, ζήτησε να μην γίνει η αποκατάσταση στο τζαμί Valide της Λέσβου.

Σύμφωνα με πηγές της Περιφέρειας ο Κώστας Μουτζούρης έστειλε επιστολή στο Ελληνικό Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Οικονομικών, με την οποία ζήτησε την μη αποκατάσταση του τζαμιού, το οποίο αναμένεται να κοστίσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ελπίζουμε η στάση αυτή του Περιφερειάρχη να έχει ουσία πολιτική και στις επόμενες εκλογές να μη στηρίξει πάλι την Νέα Δημοκρατία, γιατί τότε η κίνησή του για το τζαμί αποτελεί άλλοθι για την κυβέρνηση και τίποτε άλλο!

Comments Off on Να μην προχωρήσουν οι εργασίες για το τζαμί της Λέσβου ζητάει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.