Να την χαίρεστε την δημοκρατία σας

Να την χαίρεστε την δημοκρατία σας

Ήταν όλοι τους εκεί… Από τον Σημίτη των Ιμίων μέχρι τον “ακροδεξιό” Βελόπουλο!

Την στιγμή που οι καμπάνες των εκκλησιών βαρούσαν πένθιμα για την σημερινή μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί με τις «ευλογίες» του πασά-Ερντογάν, την ώρα που οι τουρκικές φρεγάτες μπορεί ανά πάσα στιγμή να παραβιάσουν την εθνική μας κυριαρχία, την ίδια ώρα, οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου… εόρτασαν στην καθιερωμένη δεξίωση την 46η επέτειο για την αποκατάσταση της.. δημοκρατίας τους!

Και όσους λόγους έχουν αυτοί να γιορτάζουν την «μεταπολίτευση» άλλους τόσους έχει ο Ελληνισμός για να τους… ευγνωμονεί που οδήγησαν την Πατρίδα μας στο σημερινό της χάλι.

Ήταν όλοι εκεί… Μέχρι και ο Σημίτης των Ιμίων, για να μην ξεχνάμε ότι την εθνική ατίμωση του 1996, μπορούν να την επαναλάβουν ανά πάση στιγμή, ακόμα και δίχως στρατιωτική εμπλοκή. Όλο το σύστημα ενωμένο και δίπλα του βεβαίως ο Κυριάκος Βελόπουλος γιατί πρέπει να είμαστε… «όλοι ενωμένοι» αυτές τις στιγμές…

Η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε ΠΟΤΕ στην «γιορτή» αυτή, ήταν πάντοτε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και αυτό δεν της το συγχωρέσαν ποτέ. Όμως δεν τους αδικούμε, γιατί και Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, δεν πρόκειται ποτέ να τους συγχωρέσουμε για τα πολιτικά τους εγκλήματα έναντι του Έθνους.

Να την χαίρεστε την δημοκρατία σας και να είστε πάντα έτσι… ενωμένοι και αγαπημένοι, για να γνωρίζει και ο λαός ότι δεν σας χωρίζει τίποτα και σας ενώνουν πολλά…

Comments Off on Να την χαίρεστε την δημοκρατία σας

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.