Νομικοί κύκλοι: Σκάνδαλο η μη αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Την άποψη πως δεν μπορούν να παραμένουν έγκλειστοι στην φυλακή ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός με ένα σαθρό και διάτρητο κατηγορητήριο εξέφρασε κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος στο διαδίκτυο.

Αναδημοσιεύουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: “Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά η νομική και δικαστική κοινωνία της Ελλάδας έχει χωριστεί στα δύο και τα σημεία σύγκρουσης βρίσκονται στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού του κόμματος της Νίκου Μιχαλολιάκου, χωρίς να έχει γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας αλλά και με ανεπαρκή και αμφίβολα στοιχεία.

Το πανηγύρι που στήθηκε τελείωσε και τώρα κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την κάθαρση. Πού βρίσκεται ο φάκελος που κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής 1 ημέρα πριν συλληφθούν με στοιχεία – φωτιά για τα 140 μαύρα εκατομμύρια ευρώ του ΠΑΣΟΚ; Αυτό αποτελεί σοβαρό κίνητρο και θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα.

Πολλοί δικαστές αλλά και κορυφαίοι νομικοί έχουν ταχθεί σιωπηλά υπέρ της αποφυλακίσεως των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος σε προσωπική κουβέντα δήλωσε αποκλειστικά: “Το μεγάλο θέμα των υποκλοπών της Ε.Υ.Π κατά Ελλήνων βουλευτών αλλά και τα μεγάλα λάθη της δημοσιοποίησης απόρρητων στοιχείων των δικογραφιών, η χωρίς αποχρώσες ενδείξεις προφυλάκιση των μελών ενός εκλεγμένου από τον λαό πολιτικό κόμμα, αποτελεί βάναυση προσβολή της Δημοκρατίας και μπορεί να θεωρηθεί ως δικαστικό ή πολιτικό πραξικόπημα.

Η Δικαιοσύνη είναι και πρέπει να παραμείνει αμερόληπτη χωρίς πολιτικές ή άλλες επεμβάσεις. Ο κ. Μιχαλολιάκος θα αποφυλακιστεί σύντομα. Δεν μπορείς με δύο ψευδομάρτυρες και ένα πλαστό καταστατικό και δε χειρόγραφο να στοιχειοθετήσεις τρομοκρατική οργάνωση“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nomikoi-kukloi-skandalo-h-mh-apofulakish-tou-archhgou-kai-twn-bouleutwn-ths#.UlhSbRbic8s#ixzz2hRZcx3qW

Comments Off on Νομικοί κύκλοι: Σκάνδαλο η μη αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.