Νομοσχέδιο κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στην Ρωσία

610x__article

Μεταξύ των ισχυρότερων και μεγαλύτερων υβριστών, στο εξωτερικό, της Χρυσής Αυγής είναι το τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το οποίο πρωτοστάτησε πριν λίγο καιρό στην κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με αφορμή τις παλινωδίες Στρατούλη για τον δήθεν ξυλοδαρμό του στο ΟΑΚΑ. Σκοπός της αναφοράς στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο, φυσικά, δεν είναι η αναμόχλευση παλιών ειδήσεων, αλλά μια είδηση στην Ρωσία, η οποία φέρνει μοιραία κατά νου το συγκεκριμένο δίκτυο.

Ένα νομοσχέδιο που σχεδιάζει να καταρτίσει η ρωσική κυβέρνηση, γράφουν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Αυτό το νομοσχέδιο απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά την «προπαγάνδα της ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς μεταξύ ανηλίκων». Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό να δούμε γιατί αυτή η είδηση, φέρνει κατά νου απευθείας το BBC και εμμέσως την ελλαδική πραγματικότητα.

Το BBC στο παρελθόν απέκρυπτε τις κατάπτυστες δραστηριότητες του τηλεπαρουσιαστή του Jimmy Saville, ο οποίος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικώς εκατοντάδες παιδιών, κατά την διάρκεια της «καριέρας» του ως παρουσιαστή του δικτύου. Επίσης στα πλαίσια της προπαγάνδας εναντίον της «ομοφοβίας» το συγκεκριμένο δίκτυο πρόκρινε την αύξηση των ομοφυλόφιλων παρουσιαστών παιδικών εκπομπών, ώστε τα παιδιά να κινηθούν προς την «αποδοχή της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας και διαφορετικότητας».

Δύο κόσμοι δηλαδή που στο συγκεκριμένο ζήτημα κινούνται σε αντιδιαμετρικές κατευθύνσεις όσον αφορά το ζήτημα. Και στην Ελλάδα; Απλά ανοίξτε τους δέκτες των τηλεοράσεων σας και φρίξτε!

ΠΗΓΗ

Comments Off on Νομοσχέδιο κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στην Ρωσία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.