Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: Πρώτη απάντηση στην επίσκεψη των νεοθωμανών από την Χρυσή Αυγή!

Το πρώτο πράγμα που είδε ο νεοθωμανός πρωθυπουργός Νταβούτογλου εισερχόμενος στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει τα γιουσουφάκια του, ήταν οι μοναδικοί εναπομείναντες ελεύθεροι και απροσκύνητοι Έλληνες. Ύστερα από την υποδοχή – πρόκληση που του επεφύλαξαν οι προσκυνημένοι στο αεροδρόμιο, ο Νταβούτογλου εισερχόμενος στην Αθήνα, αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται στη νέα τουρκοκρατία.

Ένα τεράστιο αεροπανό, γραμμένο στην γλώσσα που καταλαβαίνει, απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων, του έδωσε το μήνυμα ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και ότι αυτή η γη είναι ακόμα ελληνική, παρότι κυβερνάται από υποτακτικούς και ανδρείκελα.

Λίγη ώρα πριν περάσει ο τουρκαλάς, οι υποτακτικοί είχαν δώσει εντολή να περικυκλωθούν από πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζοντας ότι αποτελούμε τον μοναδικό πραγματικό εχθρό του καθεστώτος και της νέας τουρκοκρατίας.

Ενδεικτικό του ραγιαδισμού των κυβερνώντων ήταν ότι υπήρχε εντολή σε περίπτωση συνθημάτων να ενεργοποιηθούν οι σειρήνες των αστυνομικών οχημάτων, για να μην ακούσει ο «πασάς» τα συνθήματα, όπερ και εγένετο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ntaboutoglou-anepithumhtos-prwth-apanthsh-sthn-episkepsh-twn-neothwmanwn-ap#ixzz3L2THw3LN

Comments Off on Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: Πρώτη απάντηση στην επίσκεψη των νεοθωμανών από την Χρυσή Αυγή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.