ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΑΟΥΛ: «Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ – ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ»

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Ιωάννη

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/01/blog-post_35.html

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ  Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΑΟΥΛ: “ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΏΣΕΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ “

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!

Την ώρα που η εκκλησία ανέλαβε το ρόλο του σπόνσορα της Pfizer αν είναι με το αζημίωτο αυτή το ξέρει ο επιφανής καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ξεκαθαρίζει τη κατάσταση σε σχέση με την παράνοια του εν εκκλησίας ευλογείτε τα εμβόλια : “υπάρχει μια δραματοποίηση σε σχέση με τα εμβόλια…υπάρχει μια τάση εμπεδωμένη από τύπο και πολιτικούς που καθιστά!

O λοιμωξιολόγος καθηγητής Ντιντιέ Ραούλ  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ”Touche pas à mon poste” του Cyril Hanouna στο κανάλι C8TV. Όταν ρωτήθηκε  αν ο εμβολιασμός χρησιμεύει σε κάτι απαντά ΟΧΙ. Και προσθέτει «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πιο μολυσματικοί μεταδοτικοί παρά οι εμβολιασμένοι..για τη Δέλτα οι εμβολιασμένοι είχαν ιικά φορτία ανώτερα από τους ανεμβολίαστους».

Ο Ντιντιέ Ραούλ, Καθηγητής Ιατρικής και διευθυντής του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας, δίχασε τον πλανήτη, όταν μίλησε για θεραπεία της νόσου Covid – 19 βασισμένη στην υδροξυχλωροκίνη.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Ντιντιέ Ραούλ με τίτλο «Épidémies: vrais dangers et fausses alertes» (Επιδημίες: Πραγματικοί κίνδυνοι και ψευδείς συναγερμοί) από τις εκδόσεις Michel Lafon.

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Σε επιδημιολογικό επίπεδο υπάρχει κάποια απόδειξη ότι αυτός ο (γενικός εμβολιασμός) είναι χρήσιμος;

Ντιντιέ Ραούλ: Λυπάμαι που διαφωνώ με τις αρχές,η απάντηση είναι ΌΧΙ. Δεν ελέγχει την επιδημία. Καθόλου. Είναι οι χώρες στις οποίες έχουμε κάνει τα περισσότερα εμβόλια που έχουν τα περισσότερα κρούσματα. Δεν μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους: Θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο μη εμβολιασμένοι.

https://www.midilibre.fr/2022/01/08/tpmp-didier-raoult-dezingue-lefficacite-du-vaccin-contre-le-covid-chez-cyril-hanouna-10033972.php

Comments Off on ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΑΟΥΛ: «Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ – ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ»

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.