ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προσκύνησαν τους εβραίους! Μνημόνιο Γ.Ε.Σ. – Μουσείου Ολοκαυτώματος ΗΠΑ

Τις εκλεκτές του φιλίες στο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, αποφάσισε να προβάλλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, αποκομίζοντας όποια προσωπικά πολιτικά οφέλη τα οποία βεβαίως θα είναι πολλά και ευελπιστώντας πως θα προωθήσουν σε ακόμη ψηλότερες θέσεις την πολιτική του καριέρα. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και η υπογραφή μνημονίου συναντίληψης (MoU) μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του Μουσείου μνήμης ολοκαυτώματος ΗΠΑ(USHMM).

Το εν λόγω μουσείο, το οποίο και αποτελεί ανεξάρτητο φορέα της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, ζήτησε μέσω επιστολής από τον Ιούνιο του 2012 ακόμη, τη συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό, προκειμένου να του παρασχεθεί η δυνατότητα έρευνας για:
α) «Έλληνες Ισραηλίτες», που υπηρέτησαν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ή συμμετείχαν σε οργανώσεις της Εθνικής Αντίστασης
β) Τα εγκλήματα πολέμου από τους Ναζί σε βάρος όλων των κατηγοριών των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

Επιπλέον, το σχετικό έγγραφο του ΓΕΣ αναφέρει πως το σιωνιστικό Μουσείο έχει ήδη έλθει σε επαφή με ελληνικούς φορείς που τηρούν τέτοιου είδους αρχεία και μάλιστα έχει υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, ο Αβραμόπουλος έσπευσε να δώσει σχετική οδηγία στους φορείς του ΥΠΕΘΑ προκειμένου να «συνδράμουν το έργο», κατόπιν αιτήματος του Πρεσβευτή των ΗΠΑ! Επιπλέον, καθορίζεται πως η έρευνα στους φακέλους της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Αρχείων (ΥΣΑ) θα γίνει από την εταιρεία AMS, η οποία συνεργάζεται για την υλοποίηση του έργου ΕΣΠΑ για την ψηφιοποίηση του αρχείου του Ελληνικού Στρατού. Οι αμερικανοσιωνιστές του Μουσείου, έλαβαν την άδεια να ερευνήσουν και αρχεία σχετικά με δίκες που έγιναν στην Ελλάδα κατά Ναζί για εγκλήματα πολέμου, συνεπικουρούμενοι από τον τότε ΥΕΘΑ Π. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έδωσε σχετική οδηγία για τη συνδρομή της ΥΣΑ στον αρχειοφύλακα του Αναθεωρητικού, προς έρευνα του αρχείου τακτικών και έκτακτων στρατοδικείων, το οποίο τηρεί. Σε ένδειξη «τιμής» για την συνεργασία του Ελληνικού Στρατού, το Μουσείο επιθυμεί με έξοδά του να φιλοξενήσει τους Διευθυντές ΓΕΣ/ΔΓΜΥ και ΥΣΑ στην έδρα του, για την υπογραφή του Μνημονίου σε χρόνο που θα ορίσει το ΓΕΣ. Όπου βέβαια βλέπετε «έξοδα του μουσείου», εννοούνται έξοδα του αμερικανικού κράτους, προς χάριν του σιωνιστικού λόμπι.

Η παραπάνω βιασύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των αμερικανοσιωνιστών, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κωλυσιεργία του ίδιου και άλλων κυβερνητικών φορέων σε ζητήματα τα οποία άπτονται του ελληνικού ενδιαφέροντος. Επί παραδείγματι, η ελληνική πλευρά αποφεύγει να ζητήσει την συνδρομή διάφορων οργανισμών και κρατών για την καταγραφή των θυμάτων των γενοκτονιών του περασμένου αιώνος στον Πόντο και την Μικρά Ασία(τις οποίες και φοβάται να αναδείξει διεθνώς, μη τυχόν και προκαλέσει την οργή της Τουρκίας). Επιπρόσθετα, η ελληνική κυβέρνηση ουδέποτε έδειξε ανάλογο ζήλο όπως στην περίπτωση ικανοποίησης του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, για το ζήτημα της περισυλλογής των οστών των Ελλήνων Στρατιωτών οι οποίοι έπεσαν εκτελώντας το καθήκον τους προς τη Πατρίδα, κατά τη διάρκεια του ελληνοιταλικού πολέμου. Φαίνεται πως οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου, δείχνουν ένα ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον εις ότι αφορά τις εβραϊκές υποθέσεις.

Φωτό: 20 Ιουλίου 2012 – Ο υπουργός Εξωτερικών του Ελλαδιστάν Αβραμόπουλος συναντά στο State Department τον Δαυίδ Χάρις, πρόεδρο της σιωνιστικής οργάνωσης American Jewish Committee. Έχει ενδιαφέρον η αφοσίωση του Αβραμόπουλου που κοιτά στα μάτια τον Χάρις και η απαξίωση του εβραίου που ποζάρει χαμογελώντας στις κάμερες.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ntokoumeno-proskunhsan-tous-ebraious-mnhmonio-g.e.s.-mouseiou-olokautwmatos#.UiesCjbIbSI#ixzz2dxoPcinY

Comments Off on ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προσκύνησαν τους εβραίους! Μνημόνιο Γ.Ε.Σ. – Μουσείου Ολοκαυτώματος ΗΠΑ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.