«Νόμος και τάξη»: Συνελήφθησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για «ανθρωποκτονία», γιατί αμύνθηκαν αποτελεσματικά σε θανάσιμο κίνδυνο! 

Το «μήνυμα» για το πώς εξηγεί το δόγμα «νόμος και τάξη», έδωσε η χούντα Μητσοτάκη, στην περίπτωση του σημερινού συμβάντος με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στο Πέραμα: συνελήφθησαν όλοι για ανθρωποκτονία!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Αστυνομικοί εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο, επιχείρησαν να το ελέγξουν, αλλά ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει. Τον καταδίωξαν και σε κάποιο σημείο αυτός σταμάτησε, έκανε όπισθεν και εμβόλισε τις μηχανές των αστυνομικών, τραυματίζοντάς τους.

Πριν τους «πατήσει» με το αυτοκίνητο και τους αποτελειώσει, αυτοί πρόλαβαν να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν. Σώζοντας τις ζωές τους, από θανάσιμο κίνδυνο!

Αυτό θεωρήθηκε ως «ανθρωποκτονία» από την χούντα Μητσοτάκη, γιατί ο –σεσημασμένος για κλοπές- οδηγός του οχήματος και οι συνεπιβαίνοντες στο όχημα συνεργοί του… δεν οπλοφορούσαν και ως εκ τούτου δεν πυροβόλησαν πρώτοι κατά των αστυνομικών! Λες και ο εμβολισμός μηχανών από αυτοκίνητο, δεν έχει ανθρωποκτόνο πρόθεση!

Αν έχουν οι αστυνομικοί τέτοιους «φίλους», σαν τους ψοφοδεξιούς της χούντας Μητσοτάκη, τι τους θέλουν τους εχθρούς;

Comments Off on «Νόμος και τάξη»: Συνελήφθησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για «ανθρωποκτονία», γιατί αμύνθηκαν αποτελεσματικά σε θανάσιμο κίνδυνο! 

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.