Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Από την Σάμο στον Έβρο: Το “Γιούχα” στον Μηταράκη, οι λαθρομετανάστες και η Ν.Δ.  

Ήταν αρχές του 2020, πριν έναν περίπου χρόνο, όταν ο Νότης Μηταράκης έτρωγε από Έλληνες πολίτες, που διεμαρτύροντο για τους λαθρομετανάστες, ένα μεγάλο “γιούχα” και φυγαδευότανε από το δημαρχείο της Σάμου με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ. Έναν χρόνο μετά τα ίδια στην άλλη άκρη της Ελλάδος στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα, όπου κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην απόφαση της κυβερνήσεως Μητσοτάκη να δημιουργήσει κέντρο λαθρομεταναστών δίπλα στα… σύνορα(!) του πέταξαν νερά και καφέδες και τον αποδοκίμασαν άγρια. Αυτήν την φορά, όμως, ο πονηρός Νότης είχε πάρει τα μέτρα του και δεν χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα, αφού γύρω από το δημαρχείο υπήρχαν… εκατοντάδες αστυνομικοί! Αυτά γίνονται άμα είσαι υπουργός μίας “λαοφιλούς” κυβερνήσεως. 

Πριν φτάσει μάλιστα στην Ορεστιάδα αγρότες προσπαθούσαν να κλείσουν την Εγνατία για να μη περάσει η αυτοκινητοπομπή Μηταράκη, που τελικά πέρασε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Αυτή είναι η “πατριωτική” πολιτική της Ν.Δ., που την ψήφισαν ΚΑΙ πολλοί καλοί Έλληνες, πιστεύοντας αφελώς ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα λαθρομετανάστες. Τώρα έχουν πλέον καταλάβει ότι έκαναν μεγάλο λάθος, που εμπιστεύτηκαν τους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές. Μεγάλη ευθύνη, πάντως, για το 40% του Κούλη έχει και ο δήθεν αντικαπιταλιστής Αλέξης, που με την ολέθρια πολιτική του έσπρωξε τον κόσμο στη Νέα Δημοκρατία. Είναι φανερό ότι ήθελε και θέλει να κτίσουν μαζί έναν αντεθνικό δικομματισμό και μέσα στα πλαίσια αυτά πολέμησαν σε απόλυτη συμφωνία με λύσσα την Μόνη Δύναμη, που είναι ενάντια στο κατεστημένο, την Χρυσή Αυγή! Όμως, τίποτε δεν τέλειωσε… Σημαίες Ψηλά! 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

One Response to Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Από την Σάμο στον Έβρο: Το “Γιούχα” στον Μηταράκη, οι λαθρομετανάστες και η Ν.Δ.