Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τι υπάρχει μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής; Το Χάος!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τι υπάρχει μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής; Το Χάος!

Μία απάντηση στα περί δημιουργίας νέου “δεξιού” κόμματος

Το τελευταίο σενάριο, το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες, είναι ότι πρόκειται να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα, το οποίο θα έχει σκοπό να καλύψει το υποτιθέμενο κενό μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να λεηλατήσει τις ψήφους του κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πόση σχέση όμως έχει με την πολιτική πραγματικότητα αυτή  η προοπτική; Δεν έχει καμμία! Και δεν έχει καμμία, γιατί μεταξύ νεοφιλελευθερισμού και εθνικισμού υπάρχει κυριολεκτικά χάος, χάος ιδεολογικό, χάος πολιτικό και χάος ηθικό!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων της στην νεολαία, στους άνεργους, στους αγρότες και στις λαϊκές συνοικίες και αυτό και μόνον δείχνει ότι δεν πρόκειται να θιγεί κατ’ ελάχιστον από την δημιουργία ενός κόμματος, το οποίο θα είναι βαθύτατα συντηρητικό και θα αποτελείται από “εθνικόφρονες” της πεντάρας, οι οποίοι τα τελευταία έξι χρόνια, κατά τα οποία δοκιμάζεται η Πατρίδα μας από την πολιτική των μνημονίων, όχι μόνο σιώπησαν, αλλά και χειροκρότησαν θερμά τα αντιλαϊκά μέτρα και την πολιτική της εθνικής υποταγής, που επέβαλαν οι μεγάλοι “προστάτες” του τόπου μας από την Δύση.

Το μόνο που μπορούν να επιτύχουν με την δημιουργία ενός αυτής της μορφής πολιτικού σχηματισμού είναι να κόψουν ψήφους από την Ν.Δ., η οποία οδεύει σταθερά προς το κέντρο, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα στις τάξεις τους και επίλεκτα στελέχη του Σημιτικού εκσυγχρονισμού.

Βασίζονται στο γεγονός ότι θα έχουν την εύνοια και την προστασία των “νταβατζήδων” της διαπλοκής, οι οποίοι έχουν κατασυκοφαντήσει και συκοφαντούν συστηματικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, η λάσπη τους έχει ήδη αποδειχθεί σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις ότι δεν ευρίσκει ανταπόκριση στον λαό, ο οποίος έχει αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Επιπλέον, τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα έχουν απάντηση στις σταθερές και συνεπείς θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στην ληστρική πολιτική των μνημονίων και στην λαθρομετανάστευση, η οποία έχει λάβει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις και απειλεί να μετατρέψει ολόκληρη των χώρα σε ένα τεράστιο hot spot.

Τι έχουν να πουν γι’ αυτά τα προβλήματα οι παραπονούμενοι “δεξιούληδες”, οι οποίοι μέχρι χθες ήσαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και στήριζαν με κάθε τρόπο την Νέα Δημοκρατία; Δεν έχουν να πουν τίποτε. Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει και έχει μιλήσει για αυτά τα θέματα εδώ και πολλά χρόνια.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την συκοφαντούν, την διώκουν, μηχανεύονται κάθε τρόπο και ίσως φτιάξουν ακόμη και κόμμα. Θα αποτύχουν για μία ακόμη φορά γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μαχόμενη αντίσταση του Έθνους ενάντια στην ξενοκρατία και αυτό έχει πλέον γίνει πεποίθηση σε ένα σεβαστό τμήμα του Ελληνικού λαού το οποίο μάλιστα έχει υποστεί και τις βαρύτατες συνέπειες από την αντεθνική πολιτική τόσο των φιλελεύθερων, όσο και των μαρξιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ti-uparchei-metaju-n.d.-kai-chrushs-aughs-to-chaos#ixzz44lAjMxFB

Comments Off on Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τι υπάρχει μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής; Το Χάος!

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.